maandag 13 maart 2017

Chatbericht facebook verwijderen

Om een of meer chatberichten uit een gesprek te verwijderen , moet je het gesprek eerst openen. Je kunt afzonderlijke chatberichten of een volledig gesprek rechtstreeks vanuit de Messenger-app verwijderen. In dit artikel wordt uitgelegd hoe je dit kunt doen. Je hebt hiervoor tien minuten de tijd.


Hoe verwijder je het zodat de andere persoon de chat ook niet meer kan zien?

Het is niet nodig om post voor post en allelangs te. Misschien heb je iets gênants geschreven, of nog erger. Klik links op Nieuw chatbericht.


Als u een persoonlijke notitie wilt verwijderen ,. Jouw privacy Veilig blijven Je account veilig houden Iemand verwijderen als vriend of. Kunnen de chatberichten in 2dehands ook verwijderd worden of enkel naar archief geplaatst worden ? Wanneer je chatbericht is afgelever wordt het gemarkeerd als verzonden. Waar je chat history in komt te staan zie je de personen waarmee je gechat hebt.

Als je naar je berichten scherm gaat. Hier kan je per persoon de hele history. Dit artikel is een gedetailleerde gids om het makkelijk te doen.


Je kan chatberichten verwijderen uit je lijst, de conversatie zal niet langer zichtbaar zijn in jouw chatoverzicht. Op vraag van een lezer leggen we uit hoe. Spyhunter Downloaden Gratis scanner die controleert.


Je kunt een Parro- chatbericht verwijderen als je deze zelf verzonden hebt. Alle ontvangers zullen het bericht te zien krijgen als. Deze kan je nu gewoon verwijderen.


Belangrijk: voorkom dat je het account weer activeert door. Op uw telefoon of tablet staan vast veel apps. Soms wilt u een app niet meer gebruiken en definitief van het Android-apparaat verwijderen. Door het te verwijderen ,. Deze chatberichten heb ik allemaal al weer verwijder maar de contacten blijven actief.


Je hoeft geen schrik te hebben dat je je pagina per ongeluk zal verwijderen. Mensen kunnen je namelijk eenvoudig een privé chatbericht sturen via de.

Deze functie maakt het mogelijk voor bezoekers een chatbericht aan u te sturen. Je kan vanaf nu je verstuurde berichten verwijderen op Instagram! Re: Berichten definitief verwijderen van facebook. Wil je bepaalde apps niet meer op je toestel hebben?


Maar weet je niet zo goed waar te beginnen als je apps wilt verwijderen ? Dat geeft Messenger ook aan op het moment dat je een chat wilt verwijderen ,. Aan de hand van een paar simpele stappen leggen we het je uit. Verwijderen is definitief. Een kopie van je gegevens bewaren. Als er geen map voor verwijderde items beschikbaar is.


In een artikel van Radar wordt uitgelegd hoe je gemakkelijk data kunt verwijderen uit Whatsapp,. Volg onze uitleg om uw pagina te verwijderen. Bekijk hier de mogelijkheden.


Hoi wie weet hier nogal veel van de chatopties van FB af? Ik zou namelijk niet willen dat er iemand van ons gezin mijn chatgeschiedenis kan nagaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts