donderdag 30 maart 2017

Raadsels wiskunde

En ook heb ik een aantal raadsels opgenomen die op meerdere manieren zijn op te lossen. Om maar weer eens te laten zien hoe mooi die wiskunde in elkaar steekt. Met onze wiskunde raadsels houden we je hier wel even zoet, Einstein! Wiskundige raadsels met oplossingen en antwoorden. Weet jij de antwoorden op deze raadseltjes?


Lukt het jou om het antwoord te vinden op deze wiskunde puzzels? Deze moeilijke raadsels tonen aan dat je je kan vermaken met wiskunde. Een grote verzameling reken- en wiskundige puzzels. Iedereen vindt het leuk om puzzels op te lossen.


Het is ook een hobby voor alle leeftijden. Kinderen puzzelen al van kleins af aan. Als je ouder wordt ga je ook. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest.


Hier vind je grappige raadsels , moeilijke raadsels en raadseltjes voor kinderen. Probeer alle antwoorden te raden maar kan je ook de wiskundige raadsels oplossen? Raadsels met oplossingen en antwoorden. Kijk goed hoeveel elk cadeautje waard is en reken ze apart uit.


Er is niets vergelijkbaar met het oplossen van raadsels om je brein te trainen en het actief te houden. Deze pin is ontdekt door Margriet Kuper. In dit artikel raadsels. Bij sommige puzzels kan de freeware van deze website handig zijn.


De puzzels zijn ook een prima uitgangspunt voor werkstukken. Op deze pagina staan een aantal raadsels voor kinderen. De raadsels kunnen als tussendoortje worden ingezet in de klas.


Als ik jong ben, ben ik lang. Test jezelf met deze moeilijke raadsels , ook zitten er een aantal makkelijke raadsels bij om je hersenen te trainen. Wees niet bang als je er niet uitkom.


Raadsels wiskunde

Durf jij je aan deze wiskunde raadsels te wagen? Dit keer een dubbel raadsel. Hieronder zijn twee vierkanten getekend. In de vierkanten zijn enkele cirkels geklemd.


De straal van de grote cirkels is steeds 1. Het bedenken en oplossen van raadsels is een tijdverdrijf dat reeds in de. Ball was leraar wiskunde en heeft boeken over de geschiedenis van de wiskunde op. Ian Stewart is in het Engelse taalgebied een grootheid in het genre van de populairwetenschappelijke wiskunde.


Deze vertaalde wiskundige raadsels zijn heel inspirerend. Los deze raadsels op en kom erachter of jij slimmer bent dan de rest! Bij Test Koning vind je leuke. Nederlands en niet met ingewikkelde wiskunde termen en.


In deze vierenvijftigste aflevering van deze reeks, koos ik als onderwerp wiskundige raadsels. Je hebt gekozen voor de categorie: raadsels ! De moppen zijn gesorteerd. Leuke quizvragen en raadseltjes van moeilijke tot makkelijke vragen.


Raadsels wiskunde

Waarom heeft een kip geen tieten?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts