woensdag 1 april 2020

Van dien aard taaladvies

Ontdek de mooiste merken en artikelen online bij de Bijenkorf. Voor 22:bestel morgen in huis! De vorm van dien is een restant uit een oudere fase van het. Leenvertaling uit het Frans.


Vaste uitdrukking: van dien aard. Helaas is dat een van de constructies die bijna iedereen fout schrijft,.

Te allen tijde is juist. Er zijn veel staande uitdrukkingen waarin nog. Tina is opvliegend van aard. Diens is de genitiefvorm mannelijk enkelvoud van die.


Taaladvies van het Departement Kanselarij en Bestuur. Vind telefoonnummers, adressen en postcodes van duizenden bedrijven en personen. Voorbeeldzinnen met ` van dien aard zijn` Voorbeeldzinnen laden.


Vertalingen van dien aard zijn NLDE.

De aard van iets, is de natuur van iets. Wanneer iemand erg jaloers is, zegt men dat het in zijn aard ligt. Dat wil zeggen dat het in zijn persoonlijkheid vervat zit. Op de voordracht van de Staatssecretaris van Onderwijs en. Bekijk de nieuwe collectie van Vans online bij de Bijenkorf.


Te dien aanzien, dringen zij, in het kader van een eventuele administratieve vereenvoudiging aan op de kapitale en beslissende rol van de Hoge Gezondheidsraad bij de. De poten van de tafel zijn in den aard van een chippendale maar dan zonder ornamenten. Awel ja, het zal zoiet in dien aard wel geweest zijn.


De website probeert alle woordenlijsten op het internet, groot en. Benamingen van historische en. Ook voor zaken gebruikt, dan meestal in de betekenis van soort (De bezwaren van de omwonenden waren van dien aard , dat de bouw uiteindelijk niet doorging). Nederlandstalige begrippen en definities.


Hoeveelheid ingrediënt is niet van dien aard dat het de keuze van de consument bepaalt. Als hoeveelheid volgens Unie is voorgeschreven, zonder vermeldingsplich. Bedenkelijk zegt alleen, dat de toestand van dien aard is, dat hij ongerustheid veroorzaakt.


Toetjes doen het over het algemeen goed na een hoofdgerecht. Tenminste als het hoofdgerecht niet van dien aard was dat er geen plaats meer is voor een. De schaamte van een jaar geleden is uitgewist.

Het publiek, dat bijkans gek werd van de spanning, juichte twee keer uitbundig. Het woord van dien aard is bekend in onze database, echter hebben wij hiervoor nog geen vertaling van nederlands naar engels. In kleinere entiteiten zijn de omstandigheden die een schatting noodzakelijk maken vaak van dien aard dat de eigenaar-bestuurder in staat is de vereiste puntschatting.


Vergoeding vanwege aspectverlies nu geconstateerde gebreken niet van dien aard zijn dat de vloer opnieuw gelegd moet worden. Soms zal de problematiek van dien aard zijn dat er besloten wordt een doorverwijzing te adviseren. Ik heb begrepen dat het wel meevalt met de verwondingen, maar ze zijn wel van dien aard dat ze naar het ziekenhuis moesten,.


In zekere zin hebben zij goed ingezien wat hun belangen waren en. Deze kwalificatie kan slechts worden toegekend aan honden, waarvan de kwalificatie van dien aard is, dat zij eventueel alleenstaande,. De arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd is een overeenkomst die de aanduiding bevat van een bepaalde dag of van een gebeurtenis die. De minister acht de problemen bij Stichting de Thuiskopie van dien aard , dat de aanwijzing van de stichting op grond van art. Aw moet worden ingetrokken,.


WordReference English dictionary, questions, discussion and forums. Onze school, de Parel, is bedoeld voor kinderen met een lichamelijke handicap of ziekte die van dien aard is, dat het volgen van onderwijs op een. Inclusief synoniemen in meerdere talen.


Zij blijven met het gedragsprobleem zitten met alle gevolgen van dien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts