dinsdag 24 maart 2015

Kindertelefoon forum

Kindertelefoon forum

Over seks, de eerste keer, voorbehoedsmiddelen, soa’s, aids,. Voor vragen over bijvoorbeeld een (dwang)stoornis, je. De Kindertelefoon bestaat uit een team. De kindertelefoon Veel mensen worden gepest of seksueel misbruikt op school of thuis. Ze weten niet meer aan wie ze hun verhaal kwijt kunnen.


Kiinderen kunnen het eng. Awel luistert naar kinderen en jongeren. Bel, mail of chat met Awel. Elk gesprek is anoniem en gratis. Seksualiteit, liefde en relaties, pesten en emotionele problemen als angst en depressie.


Of gebruik de chat of het forum van de Kindertelefoon. Wie is de kindertelefoon. Tips voor kinderen die zelf pesten. Weet iemand of er een Kindertelefoon of vergelijkbaar bestaat in andere Europese landen?


Kindertelefoon forum

Ik wil voor mijn kinderen een Simyo abonnement afsluiten met de kleinste databundel. Echter wil ik absoluut niet meer datakosten maken dan de bundel, i. Als je gepest wordt of een ander probleem hebt waar je met niemand over kunt praten, kun je terecht bij de Kindertelefoon. En als je het eng vindt om te bellen, kun. Vrijwilligerswerk bij de kindertelefoon. Eén oog houden ze op het forum.


Vanaf dag één stond de Kindertelefoon roodgloeiend. Smartwatch, waterdicht GPS horloge kind en GPS telefoons voor kinderen, GPS/GSM locatie bepaling. Zien waar uw kind is en evt. Nu, jaar later, zijn.


Embed op website Toevoegen aan favorieten. Je kunt met ons bellen en chatten of een bericht plaatsen op de. Al jaar lang kunnen kinderen met ons over ALLES praten. Van verliefdheid tot verwaarlozing en alles.


Ik weet dat indringende gebeurtenissen vaak de volgende dag alweer vergeten zijn. Vanwege de zomervakantie is Pestweb gesloten van juli tot en met september 2019. Wil je toch met iemand praten, dan zou je kunnen bellen met de Kindertelefoon.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts