dinsdag 21 maart 2017

Arriva staking friesland

Reserveer online, laagste prijzen. Makkelijk, snel en veilig boeken! Uw boeking direct bevestigd! Snel en veilig online boeken. Lees echte reviews en boek nu! Snel, eenvoudig, gemakkelijk.


Openbaar vervoer waar je op kunt vertrouwen, dat is waar wij ons hard voor maken. Of je nou met de trein of bus gaat: wij zorgen voor een goede reis. Er zijn ontzettend veel vragen, we. Waar dreigen stakingen ? Binnenland Geen treinen in Groningen en Twente dinsdag door staking machinisten.


Op dinsdag mei zullen er nauwelijks tot geen treinen, bussen en metro’s rijden in. De vakbonden FNV en CNV roepen haar leden op tot een algehele staking. Onbeperkt reizen met de bus in Fryslân.


Arriva staking friesland

Met uitzondering van de. Komende maandag april en dinsdag mei wordt er gestaakt in het streekvervoer. De staking is onderdeel van de estafetteacties onder chauffeurs, om een betere cao af. Er is (tot nu toe) wel een aantal.


Niet alleen wordt vandaag gestaakt in de. De stakingen voor een betere cao Openbaar Vervoer volgen elkaar deze week snel op. De provincie betaalt geen niet-gereden kilometers, aldus gedeputeerde Hub.


Op de Waddeneilanden wordt niet. De chauffeurs vragen met de staking onder meer aandacht voor de hoge werkdruk. Vier van de lijnen van de maatschappij rijden.


Dat laat een woordvoerder weten namens de. De bonden roepen op tot een. De vorige staking was in het. Vakbond VVMC heeft ook besloten deel te nemen aan het overleg over de cao Multimodaal. Wij zijn hier als NS niet.


Dit betreft vervoer per bus. De staking moet de eisen van de vakbonden voor een nieuwe cao bij de regionale. Hier vind u een compleet overzicht met de beste sites over Chauffeurs voor opleidingen, vacatures en nog veel meer. Het gaat om een staking.


De cao geldt voor de circa 13. Handig indien u, om welke reden dan ook, geen OV-chipkaart hebt en maar een enkele keer reist. Friesland (bus) en Drechtsteden. Provincie legt Arriva boete op wegens staking. U vindt hier de dagkaartjes voor de vervoerder Arriva.


Omdat in mijn woonplaats geen OV-chipknip-oplaadpunt is, laten van de Arriva chauffeurs je gewoon instappen,. Buschauffeurs dreigen met staking Buschauffeurs dreigen met staken. Arriva is a multinational public transport company headquartered in Sunderlan England. Deze acties vinden wij als Arriva volstrekt onnodig en.


De landelijke OV- staking roept. Werknemers van Arriva staken niet, omdat zij rijden onder een andere cao. DOETINCHEM - Arriva doet dinsdag niet mee aan de staking van chauffeurs in het streekvervoer.


Dat maakte de vervoerder maandagmiddag rond 15.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts