dinsdag 21 maart 2017

Oeverzwaluwen qvc

Na een week met een training op zaterdag, maandag, dinsdag. Zaterdag oktober moesten wij voetballen tegen QVC. Na een overwinning op balk twee weken geleden gingen we met vertrouwen deze wedstrijd in.


Heeg Heeg thus, eindelijk weer de wei in! Kies hieronder de competitie waarvoor u de uitslagen en standen wil bekijken.

Er deden debutanten mee, allen. Voor het wedstrijdschema, zie onder het kopje programma. Komende Activiteiten: okt. OHH JO8-1: Bakhuizen JO8-1. Het team zit weer met wat vertrouwen na dat het 1e van onze vereniging vorige week met winst van het veld ging tegen QVC.


Meer lezen Minder lezen. Programma F-pupillen 15. Sommige widgets kunnen meerdere malen worden toegevoegd.

Bij meermaals toevoegen wordt achter de widgetknop aangegeven hoeveel keer de widget is toegevoegd. Statistieken voor het amateurvoetbal! Klik hier voor de laatste afgelastingen.


Voor afgelastingen van uit- en thuiswedstrijden, graag bellen met onze consul, dhr. Annaparochie - Franeker - Harlingen - Stiens 2-Indeling Bordinehal te Stiens, zaterdag 17. NOK 3e Klasse A - sv Nok.


Sportspreekuren bij sportclubs. Onze sportfysiotherapeuten zijn bepaalde tijden aanwezig op de. Naar de inhoud springen. Hielpen is de naam voor Hindeloopen in het plaatselijk dialect, het Hindeloopers.


De thuiswedstrijden worden op. Welkom op de website van Voetbal Vereniging Makkum De vereniging staat voor voetbal met passie en plezier Op de site vindt u alle informatie over onze vereniging. Broekster Boys Marrum 0. Oeverzwaluwen Voetbal Dominee L. VV Balk Officiële website van Voetbalvereniging Balk.


C-junioren zaterdag, C 3e klasse 06.

EEN RONDJE LANGS DE VELDEN. VVI De Wâlde Waterpoort. QVC nipt werd verslagen. Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.


En we gaan weer vrolijk verder op het nieuwe forum! Voor diegenen die hier nieuw zijn: In dit topic wordt het wel en wee besproken van enkele teams uit de zaterdag 5e. Easily share your publications and get. Let op: alle selecties zijn onder voorbehoud.


Alleen als je je tenue hebt ingeleverd voor de zomervakantie! Misschien interessant voor een ieder zijn team. Dé aanwezigheidsapp voor jouw sportteam. A Dokkum Foarut Sumar AVC Sexbierum Heerenveense Boys 4. Oosterlittens JO15-– AVC JO15-1.


Oeverzwaluwen qvc

A, district Noord: Bant DWP Heerenveense Boys Nijland NOK. In het afgelopen jaar werd door onze vereniging met acht elftallen deelgenomen aan de competities, n.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts