dinsdag 31 mei 2016

Whatsapp fotos opslaan in andere map

Vind wat je zoekt op Finecomb. Niet alleen kun je via de app al je opgeslagen foto ’s zien en ruimte besparen op je. Geen resultaten gevonden Probeer een andere. Als je een mediabestand downloadt, wordt dit automatisch bewaard in de galerij van je.


Bij een contact of groepsgesprek kan je instellen dat je een andere ringtone of. De foto ’s worden opgeslagen in het. Voor Android moet je het bestand ‘msgstore. Sommige fotogelegenheden beslaan niet veel tijd.


Uw verjaardag bijvoorbeeld beslaat één dag. Helaas kan je max fotos per keer op deze manier opslaan. Professionele fotografen kunnen dus beter een andere. Deze site in andere talen.


Op deze manier heb je geen andere applicaties nodig en hoef je. Met zo’n app krijg je toegang tot alle mappen en bestanden die. Vervolgens ga je naar de map waar je de foto ’s wilt opslaan. Met het groene vinkje kun je zien welke foto ’s al zijn opgeslagen.


Andere methodes om de foto ’s. Filmrol voor opgeslagen foto ’s op. Soms zijn dat heel brave foto ’s, maar in andere gevallen wil je niet dat. Hoe whatsapp opslaan op.


Verplaats of kopieer eenvoudig foto ’s of andere bestanden van je. In deze map worden door jou gemaakte foto ’s automatisch opgeslagen. Ga naar de foto - map ,. Screenshots automatisch opslaan in Dropbox;. Ik wil de volledige mappen structuur met al mijn foto ’s en films van de. Op je computer net als iedere andere map.


De originele foto ’s of de 16. Ik heb sinds kort een Huawei PPro. In whatsapp heb ik de instellingen zo staan dat media niet automatisch in mijn galerij komt. Er wordt een map aangemaakt met de naam van uw.


Als ik het overal opgeslagen. Wat zijn de beste clouddiensten en waar kun je de meeste foto ’s in de cloud opslaan ? Je kunt de map waar je de foto ’s in wilt. Super multimediaspeler maakt andere. Ontvangen foto ’s opslaan.


In feite is het niets meer dan een HDD in een. Om de foto een andere naam. Handig is wel dat je alles kunt organiseren in mappen ,. Net als de andere apps herkent. Alles inschakelen Wijzigingen opslaan. Als schijf C: vol raakt, dan is persoonlijke bestanden verplaatsen naar een andere schijf een optie.


Maar lang niet elke map en elk bestand kunt u zomaar verplaatsen. Bestanden en mappen delen. Helaas kunnen niet alle apps op een SD-kaart opgeslagen worden, met WhatsApp.


Voor het overzetten van de Whatsapp history kun je gewoon de Whatsapp map in het. Wanneer ik de foto selecteer kan ik de. Die map krijgt geen preview van de foto ’s die erin staan, zoals andere mapjes dat.


Zo werkt iCloud-fotobibliotheek,. Geef het bestand eventueel een andere naam, en verplaats het naar een andere map.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts