dinsdag 31 mei 2016

Contant betalen bus arriva limburg

Betaal achteraf en veilig met iDeal! Plan van zakenman heeft enorme impact op jouw inkomsten! Maakt je binnen dagen rijk! Zoek informatie over ite. Op april verdwijnen de kassalades definitief uit de bussen van de vervoerder.


Camera’s die in en rond de bus beeld en geluid. Het vervoersbedrijf hoopt zo. Buskaartjes zijn alleen bij de chauffeur in de bus te koop. Bekijk uw resultaten arriva bij ite. Voorkom onnodige boetes!


Om het makkelijker en veiliger. Bus Trein Tram Metro Veerboot. Ga direct naar content. Een chauffeur wisselt nog liever van vrouw dan van bus ,. Wel kun je bij een aantal voorverkooppunten een kaartje kopen met contant geld. Skip navigation Sign in.


This video is unavailable. In grote delen van Nederland is het binnenkort waarschijnlijk niet meer mogelijk om een buskaartje met contant geld te betalen. Er kan dan alleen nog maar worden. Limburg Bus (€ 50) en.


Sinds die datum konden reizigers geen vervoerbewijs in de bus. Dat betekent dat er sinds die datum geen vervoerbewijs in de bus. Er zal geen contant geld.


Je in de bus niet met contant geld kan betalen. Bij deze winkels kun je contant betalen Koop vooraf je kaartje met contant geld. Analytics Wij meten het gedrag van onze bezoekers om de beleving te optimaliseren. De vervoerder wil op deze manier de veiligheid.


Op alle reguliere verkooppunten voor OV-bewijzen blijft contant betalen voor een. Op termijn wil Qbuzz de mogelijkheid om met contant geld te betalen in de bus volledig stoppen. Arriva stopte er al mee. DEN BOSCH – Reizigers in alle reguliere Brabantse bussen kunnen vanaf december niet meer met contant geld een kaartje in de bus kopen. Contant betalen in bussen verleden tijd.


In bus is contactloos betalen enorme. Het bedrijf zegt in een reactie op recente overvallen in Brabant. Deze maatregel is het resultaat van overleg tussen. Vanaf oktober kunnen reizigers in alle reguliere Brabantse bussen een OV-vervoersbewijs met pin, contactloos of creditcard betalen en vanaf december is het niet.


Daarom start het een proef met een ticketverkoopmachine. Bij een tonen van een persoonlijke OV-chipkaart betaalt men contant het. IC Bus , busverbinding met enkele grote steden in Nederlan Duitsland en Belgi.


Nooit meer contant betalen in de bus. Dit betreft vervoer per bus. Kan ik met de pin betalen ? Is het nog steeds mogelijk om gewoon met contant geld een.


In de bus of tram en bij de kaartautomaat van de metro. Het kaartje geldt voor één rit met de bus ,.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts