vrijdag 20 mei 2016

Vtech pop praat met mij

Alle professionele producten van POP. Stijltangen van topmerken. Alles voor de professionele kapper. Voor 22: besteld = morgen thuis. Bekijk ons uitgebreide VTech assortiment.


Specialistisch advies nodig?

Betaal nooit meer teveel. Samen spelen is samen leren met deze interactieve pop ! Druk op de praat met mij -toets en de pop zal vragen om met haar te praten. Verzorg je Little Love- pop , speel en zing met haar.


Ze herhaalt wat je zegt en leert samen met je kind praten en lezen. Dé interactieve pop die praat en reageert op jouw stem! Deze Little Love Pop van Vtech is een interactieve pop.


Vtech pop praat met mij

Leer je kleintje in drie stappen praten. Kies uit ons uitgebreide assortiment VTech poppen.

Meer speelplezier samen! Speelgoe spellen en meer voor het hele gezin vind je bij Wehkamp. Op zoek naar contactgegevens? Vind ze gemakkelijk en snel via Telefoonboek.


De baby zal vragen om met haar te praten. Met schattige babyzinnen. Een pop die praat en reageert op jouw stem! Praat en ze zal je nazeggen! Hoe meer je kindje praat met de pop ,. Om haar bewust te maken van haar foute uitspraak.


Je vindt het bij Lobbes. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Gebruik een nieuwere versie of een andere browser. Vergelijkbare zoekopdrachten voor pop die praat. Haal vandaag nog die poppen in huis.


Ontvang tot korting. Deze interactieve VTech pop is anders dan andere speelgoed poppen! Ze praat en reageert namelijk op je stem.

Reviews, prijzen en winkels vergelijken voor de Vtech Little Love praat met mij baby babypop pop. De Vtech Little Love praat met mij baby babypop i. VTECH POP LITTLE LOVE PRAAT MET MIJ BABY Leer de Little Love Pop van Vtech in drie stappen praten , verzorg haar en zing lieve liedjes. D interactieve pop die praat en reageert op jouw stem! Baby Born of V-tech pop ? Lees voor uit de bijgesloten boekjes en je baby zal stapje voor stapje leren.


Vtech pop praat met mij

Wel wat anders, maar mijn dochter is al twee jaar lang helemaal gek op V tech baby little love (?), ze noemt haar ook praat met mij baby. Gratis verzending in Nederland bij bestellingen vanaf € 7-. INTERACTIEVE LITTLE LOVE BABY POP VAN VTECH ! Geniet van baby's gebrabbel en speel, lees en leer samen met de.


De pop leert praten in fasen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts