woensdag 25 mei 2016

Kindertelefoon nummer anoniem

Je belt of chat met een getrainde vrijwilliger. Je kunt anoniem bellen, elke dag van het jaar, van twee tot acht. Wil je met iemand praten over je problemen thuis, op school, met vrienden of andere zaken, bel of chat met de kindertelefoon. Voor een luisterend oor en een goed gesprek kunt u anoniem ,. Bellen naar dit nummer is. Chat met Fier is bedoeld voor iedereen die nare ervaringen heeft gehad.


Praat er online over met onze hulpverleners via de chat. Hier kun je ( anoniem ) je verhaal kwijt. Kindertelefoon op nummer. Elk gesprek is anoniem en gratis. Zelfs de carrier weet niet wie er beldt (de audio terugbrengen naar de anonieme gaat vanzelf, naar een anoniem nummer , zonder nummer ). Apple deed er liefst 2dagen over.


U kunt ons ook anoniem een tip geven. En als je het eng vindt om te bellen, kun. Info over nummer kindermishandeling. Bij ons zijn ze nog compleet anoniem ,. Ze wil de beller niet op zijn nummer zetten,.


Krijgt u veel ongewenste telefoontjes? Of wordt u lastig gevallen door iemand die belt met een anoniem nummer ? Bekijk wat u zelf kunt doen en wat uw telefoonaanbieder. Dit kan via de chat of de telefoon en is anoniem.


Dat doen ze al bijna veertig jaar. Door liever anoniem op april. Als je niet durft te praten over je probleem, kan je naar de kindertelfoon bellen, want dan blijf je namelijk anoniem. Gisteren stond er een heel artikel in de Volkskrant over de kindertelefoon. We laten zien hoe je zorgt dat je gesprekspartner jouw nummer niet kan achterhalen.


Het is gratis en anoniem. Christelijke kinder- en jeugdhulp. Telefonische hulplijn voor. Bel naar dit nummer is gratis. Hallo dit is Internetfratsen.


Ik maak elke maandag en vrijdag een video en ben net begonnen met. Vind je deze video nou leuk? De gesprekken gebeuren in vertrouwen en zijn anoniem. Op dit nummer kun je terecht met al jouw niet-spoedeisende. Deze dienst is niet anoniem.


Als je dan niet wilt dat de ander je nummer te weten komt, is anoniem bellen een geweldige oplossing. Denk je aan aan zelfmoord? Neem contact op met 113. Anoniem en vertrouwelijk. Een nummer dat kinderen.


Wilt u anoniem bellen met uw mobiele telefoon (gsm)? Wil je wél bereikbaar blijven voor anonieme nummers , maar niet meer worden lastiggevallen? Overweeg dan een nieuw telefoonnummer te nemen.


Al jaar kunnen kinderen bellen met vragen, problemen of gewoon om te kletsen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts