maandag 23 mei 2016

Vv de walde oudega

Vanaf deze zomer is het weer mogelijk om zelf je spelerspasfoto op je digitale spelerspas aan te passen. Welkom op de website van sportvereniging de Wâlde afdeling volleybal! De officiële website van v. Aanstaande vrijdagavon augustus, om 19. Vandaag staat de topper tegen VV Nijland op het.


Het veld is opnieuw ingezaaid er is een mooi tegelpad om het veld gekomen en de. Het nieuwe 7-tal dames van v. De trainingen beginnen om 20:00. Algemene Ledenvergadering. Wâlden is het stichtingsbestuur zeer dankbaar dat zij ervoor gekozen hebben onze vereniging te steunen.


Ereleden en leden van verdienste. Het speelschema voor de finaleronde van de ZWH is bekend gemaakt De leiders hebben dit inmiddels al via de mail ontvangen Klik hier om te zien wanneer welk. Oudega VRwil graag wekelijks. Maar van een ‘wedstrijd’ was. De inspectie en keuring van uw auto kunnen wij voor uw.


Garagebedrijf Smit is hoofdsponsor van V. De AMATEURVOETBALCLUBS STARTPAGINA van Jongeren-Startpagina. In de afgelopen twee seizoenen dat Hardegarijp in de tweede. Sommige widgets kunnen meerdere malen worden toegevoegd.


Bij meermaals toevoegen wordt achter de widgetknop aangegeven hoeveel keer de widget is toegevoegd. De Walde moest winnen en nam zoals verwacht het. Vanavond met de regio selectie.


Competitie NOK VR 5e klasse. Nieuweschoot is een voetbalvereniging in Heerenveen. Fairplay, voetballen en gezelligheid horen bij onze voetbalclub. Dit complex is omsloten door een bomen-rij.


Na het debacle tegen WHC mag Staphorst het komende zaterdag in het kader van de districtsbeker opnemen tegen de Wâlde. Voorbeschouwing de Wâlde - VV Staphorst. Het laatste nieuws, alle wedstrijdverslagen, statistieken en clubinformatie. Pupil van de week Wanneer het eerste van VV De Blesse een competitiewedstrijd thuis speelt, dan is er een pupil van de week aanwezig. Wedstrijdverslag de Walde 2. SC Veenwouden neemt revanche tegen de Walde.


Mulier begint sterk aan de eerste helft en heeft het betere. OUDEGA – Dinsdagavond om 22. Aanwonenden hadden dusdanig last van de rook da. Het uitzicht is werkelijk prachtig, landerijen.


VV Eastermar bestaat deze maand jaar. De vereniging sluit de jubileumactiviteiten af met een voetbalwedstrijd van de JOtegen de JOvan SC. Hieronder staan soortgelijke websites vermeld. FC Wolvega – VV De Wâlde. Voetbalvereniging DWP De Wite Peal in Sintjohannesga en Rotsterhaule.


Stânfries beginnen de eerste trainingen in de week van augustus. Oudehaske De voetbalvereniging uit Oudehaske. Superrr Aldeboarn nieuwe partner eten en drinken!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts