donderdag 26 mei 2016

Intranet de luisterlijn

Bij de Luisterlijn kun je dag en nacht bellen voor een anoniem en vertrouwelijk gesprek. Je kunt ook chatten of mailen. Bellen met onze telefonische hulpdienst kan anoniem, dag en nacht, alle dagen van de week, het hele jaar door. Al meer dan jaar weten mensen de Luisterlijn te vinden.


Inloggen bij een andere organisatie.

Regio: GebruikersnaaVul je. Met de Yotta app heb je altijd je rooster op zak. Steeds meer mensen bellen, mailen en chatten met De Luisterlijn.


Mensen hebben behoefte aan een vertrouwelijk gesprek en een luisterend oor. Sensoor kun je dag en nacht bellen voor een anoniem en vertrouwelijk gesprek. Op basis van de geregistreerde beschikbaarheid is Yotta in staat om suggesties te doen voor het opvullen van diensten.


Het Arentheem College Het Arentheem College is er voor iedereen uit de regio Arnhem. Leerlingen kunnen bij ons alle opleidingen volgen, van.

About this webmix : No description. U vindt hier onder andere informatie over voorzieningen die onder de Wet maatschappelijke ondersteuning. Een luisterend oor per telefoon, chat of mail - De Luisterlijn Help met een begripvol luisterend oor een ander weer op weg. Dit is een telefonische hulpdienst waar u kan praten over uw eenzaamheid. Er wordt dan een steuntje in de rug gegeven.


Often, a wide range of information and services are available on an. Voor de gebruiker is het net een private versie van het internet. UilenSpiegel en Similes blikken terug op jaar participatie binnen het project PSY107. Welke impact heeft de participatie van gebruikers en hun omgeving op de. De kracht van achterstandswijken: Veel achterstandswijken komen nauwelijks positief in het nieuws.


Toch betekenen deze wijken heel veel voor de jongeren die er wonen. Natuurlijk staan we ook op intranet met naam,. Wat is Eenzaamheid in het algemeen en in het bijzonder? Deze bijeenkomst organiseren we in samenwerking met De Luisterlijn.


Vrijwilligers van de luisterlijn Palliatieve Zorg en van de afdeling Anesthesiologie,. Al het zorgnieuws via uw intranet ;. Viersprong is onderzoek gedaan naar de lange termijn effecten van behandeling problematisch seksueel gedrag.

De chocolade zou niet fairtrade zijn en. Ik publiceerde deze documenten op het intranet van de bank. De laatste jaar heb ik als support officer op de afdeling Human Resources gegevens aangeleverd aan de. Raadpleeg de Help van uw webbrowser om erachter te komen of uw webbrowser JavaScript ondersteunt of hoe u JavaScript inschakelt.


Iedere deelnemer aan de Eigen Kracht-conferentie,. Boards zijn de beste plekken om beelden en videoclips op te slaan. Verzamel, beheer en geef commentaar bij uw bestanden. All meld events in Utrecht, Utrecht. Here you can find more information about Upcoming events in Utrecht like parties, concerts, meets,shows, sports, club, reunion.


Webredactie intranet en internet, diverse communicatie activiteiten, redactionele werkzaamheden, formulierenbeheer. Ze zetten de informatie met premies en vergoedingen meestal op de e-mail of op intranet. De werknemers moeten de.


Ontdek het grootste netwerk aan loopbaanadviesbureaus en professionals op het gebied van loopbaanbegeleiding. Landelijke luisterlijn Sensoor overspoeld. Hier vergelijk je eenvoudig de diensten van. Marielle van den Bergh liked this.


Christelijke kinder- en jeugdhulp. Telefonische hulplijn voor.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts