woensdag 21 augustus 2019

Zwak begaafd synoniem

Woorden die (ongeveer) hetzelfde betekenen als ‘ zwakbegaafd ’, met toelichting en mogelijkheden om verder te zoeken. Kennis delen begint hier! Registeren is gratis en neemt slechts een paar seconden in beslag.


Behalve voor het vertalen van woorden, kun je bij ons ook terecht voor synoniemen. Zwakbegaafd - betekenissen en gebruik van het woord. Synoniemen en ander woord.

Bekijk de betekenis van zwakbegaafd , uitgelegd met behulp van definities, diverse voorbeeldzinnen en synoniemen. Nederlands passende woorden voor zwakbegaafd. De betekenis van zwakbegaafd vind je op deze pagina. Er werden verschillende definities van zwakbegaafd gevonden in de woordenlijst. Andere definities, verklaringen.


Begaafd in het woordenboek - betekenis, definitie, , verklaring - synoniemen. Intelligentie is een algemeen begrip uit de psychologie dat een mentale eigenschap. Iemand die zwakbegaafd is heeft vaak moeite met leren en loopt vaak achter op zijn medemensen.


Gerelateerd aan zwakbegaafd synoniemen minderbegaafd verwante termen zwakzinnig.

Sociaal aanpassingsgedrag is synoniem voor adaptief gedrag en sociale. Bijvoeglijk naamwoord 1. De term zwak begaafd die door Kievit et al. Engelstalige literatuur wordt gebezigd kan gemakkelijk worden verward met zwakbegaafd ,. Alle woorden zijn alfabetisch gesorteerd. Als zelfstandig naamwoord: een korte samenvatting van de opzet, het verloop en de conclusies van een wetenschappelijk onderzoek.


Staat meestal aan het begin van. Twee vrouwen hebben respectievelijk een jaar en vier jaar vastgezeten in een flat van een zwakbegaafde man en zijn moeder in een flat in Amsterdam-Noord. Kan nuttig zijn bij oplossen van kruiswoordpuzzel of kwis. Medische encyclopedie met informatie over ziektebeelden, oorzaken, risicofactoren, diagnostiek en behandelmethodes.


Zij was zo vriendelijk ons. Ten geleide Is dat nu wel van deze tijd? Een boek over een specifieke doelgroep, mensen wor - den eruit gepikt, krijgen een label en er wordt gekeken naar wat zij.


Interessante links (algemeen) Woordenboek (online) Taaltoetsen. Gratis multilingual online-woordenboek en databank voor synoniemen Woxikon. Lichte verstandelijke beperking:. In de literatuur wordt het begrip EMB vaak synoniem gebruikt met een cerebrale parese (CP).


Onlangs eiste justitie levenslang tegen de 33-jarige Quincy S. Deze eigenschap is min of meer synoniem geworden met autisme en is onderdeel van de diagnostische criteria van de DSM-V.

Het is zeker bij de meeste mensen met. Op deze pagina kunt u een synoniem voor zwakzinnig vinden. Ernstige verstandelijke beperking: IQ 20.


Immers hebben beiden al een synoniem ,. De verzekeringen van Zilveren Kruis: de grootste collectieve zorgverzekeraar. Vertrouwde service, complete dekking en scherpe tarieven! De meest zwakbegaafde moord is die op Mohammed Bouchikhi. Snapking nu officieel zwakbegaafd.


We zoeken een Neger, maar ze schieten een Marokkaan dood. Maar de dader is nog niet gepakt. Ieder kind is wel eens opstandig, maar bij kinderen met ODD gaat deze opstandigheid niet over of de opstandigheid neemt zorgwekende vormen aan.


Lang ander woord zwakbegaafd. In de praktijk blijkt hoogbegaafd synoniem voor een. Aan de andere kant van het spectrum is ook procent van de bevolking minder tot zwakbegaafd. Hieronder vind je betekenissen van het woord beschouwen.


Wat betekent beschouwen? Je kunt ook zelf een definitie van beschouwen toevoegen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts