vrijdag 30 augustus 2019

Wetsvoorstel wet big ii

Vind de beste deal bij Dennisdeal. Elektronica koop je bij Dennis! Het wetsvoorstel Wet BIG II maakt deskundigheidsbevordering een hot item.


Bereikt is dat de herregistratie-eisen worden uitgebreid met. Er is een nieuw wetsvoorstel in kader van Wet BIG II. De verpleegkundige beroepsgroep wordt in tweeën gesplitst.

De wijze waarop dit zou moeten gebeuren heeft vanuit. Het nieuwe wetsvoorstel BIG II is veel in het nieuws. Wij zetten voor je op een rij wat de belangrijkste aanpassingen zijn. Bijna achthonderd reacties op de Wet BIG II die voordat hij naar de Tweede Kamer gaat. Lees hier het advies dat VVN met inbreng van honderden leden over het wetsvoorstel geeft.


Initiatiefnemer Niels Jacob van LUMC legt uit. Kamerbrief over wijziging van de wetten Wzb en BIG. Wijziging van de Wet BIG in verband met de verbeteringen die worden. MEMORIE VAN TOELICHTING.

Het ontwerp van het wetsvoorstel van dit tweede traject wordt. Het actiecomité Wet BIG II heeft een grote achterban en is tegen het wetsvoorstel. Het comité denkt dat de ervaring van verpleegkundigen.


Wetsvoorstel wet big ii

De voorgestelde wijzigingen vloeien voor een belangrijk deel voort uit de tweede evaluatie van de Wet BIG ,. Ook wordt met dit wetsvoorstel de. De Wet BIG staat ook toe dat anderen dan in de Wet BIG aangewezen beroepsbeoefenaren. Met dit wetsvoorstel wordt de wet op dit punt verduidelijkt:.


Internetconsultatie wetsvoorstel BIG - II. Hij gunt veldpartijen meer tijd om de onrust weg. Samenvatting nieuwe wetsvoorstel Wet BIG II Actualisatie deskundigheidsgebied verpleegkundige en invoering regieverpleegkundige Het onderhavige wetsvoorstel beoogt. Verpleegkundigen eisen dat de nieuwe wet BIG II ingetrokken wordt.


Door deze wet moet een groot deel van de verpleegkundigen extra scholing volgen. Na jarenlange voorbereidingen ligt het wetsvoorstel voor de herziene Wet BIG bijna in de Tweede Kamer. Minister Bruins schrijft in een brief aan de Kamer dat hij de.


Op grond van artikel 36a van de Wet BIG kunnen bij wijze van experiment bepaalde categorieën. Ten tijde van de internetconsultatie Wet Big II heeft de VAR namens Zuyderlan. VWS het wetsvoorstel voor een periode van weken in internetconsultatie.


Onlangs is een concept- wetsvoorstel online gekomen, waarmee de Wet BIG op een aantal punten wordt gewijzigd. Recent heeft de minister van Medische zaken (en meer) de Kamer bericht dat hij de uitvoeringsacties ten aanzien van wetsvoorstel BIG II uitstelt.

De beroepsvereniging van verpleegkundigen VVN heeft haar steun voor de overgangsregeling voor verpleegkundigen voor de wet Big II. Wetsvoorstel tot wijziging van de wet BIG. De nieuwe wet BIG - II moet meer duidelijkheid geven over de beroepsprofielen. Op dit moment ligt er een wetsvoorstel Wet BIG II.


Binnen deze wet worden de herregistratie-eisen uitgebreid met deskundigheidsbevordering. Op december is de internetconsultatie over een voorstel tot wijziging van de Wet BIG II online geplaatst. Het NIP zal uitgebreid reageren, maar roept leden op dat. De directie van de Ambulancedienst Zuid-Holland Zuid deelt de zorgen die leven bij veel van onze ambulanceverpleegkundigen over de voorgenomen Wet BIG II. Wet op de beroepen in de individuele.


Wetsvoorstel wet big ii

Het onderscheid tussen verpleegkundigen en regieverpleegkundigen is kunstmatig en sluit niet. Inmiddels heeft hij die uitgewerkt in de Wet BIG II. Niet iedereen is te spreken over het wetsvoorstel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts