woensdag 28 augustus 2019

Rif nieuws

Er dreigt een diplomatiek incident tussen Nederland en Marokko te ontstaan naar aanleiding van de uitspraken van. Nieuws en informatie over Noord Afrika in het algemeen en Arif in het bijzonder. De eerste Marokkaanse Nederlander is gearresteerd vanwege deelname aan een demonstratie in de Rif. Dagelijks tijdens de lunch het belangrijkste nieuws in je inbox.


Rif nieuws

RIF -IT Services is op zoek naar jou! Ben jij die collega die we zoeken?

Neem dan contact met ons op! Je browser is verouderd. Daarom werken bepaalde elementen van NU. De nieuwsbrief is bedoeld voor de pps-partners die gestart zijn (of gaan starten) met een RIF -project. Wat doet de Marokkaanse overheid?


De overheid probeert de beweging te onderdrukken. Chabab Rif Alhoceima Fans-CRA, Al Hoceima. Hoe vergaat het de RIF -projecten?


Rif nieuws

Hier lees je hoe het de RIF -projecten van FruitDelta Rivierenland vergaat.

Maar na de gewelddadige dood van een visverkoper in oktober, worden de demonstraties tegen het centrale. De aanvraag van de vrouwelijke protestleider in het Rif -gebied is voor de Tweede Kamerleden Kati Piri en Lilianne Ploumen (PvdA) tekenend voor de. Een paar duizend Marokkanen hebben in Brussel gedemonstreerd tegen de manier waarop Marokko de mensen in het Rif -gebergte. De Rif is ook bijzonder omdat veel bewoners in de jaren ’60-’van de vorige eeuw zijn gemigreerd.


Daardoor zijn er veel Marokkaanse Europeanen, die hun wortels. Tughat d tarja n marra irifyyn, nccin n arrit tedja, maca zzayum igha tqqim rebda. In Marokko hebben meer dan vijftig leiders van de opstand in het noordelijke Rifgebergte celstraffen gekregen, tot twintig jaar. Enkele jaren na de Rif -protesten wordt er gebouwd in de Marokkaanse regio, maar onder de oppervlakte blijven veel problemen bestaan. Informanten: Rif -activist Said C. AIVD waarop namen van Marokkaanse informanten in Nederland zouden staan.


Brussel op juni in solidariteit met de betogers in de Noord-Marokkaans regio Rif. Ze eisten de vrijlating van politieke. Alle advertenties van Autobedrijf Rif B. Hoofddorp op Marktplaats. Bekijk het aanbod van Autobedrijf Rif B. Meldpunt Veilig in de Rif gelanceerd. Op een aantal al wat langer openstaande vacatures binnen Wellantcollege mogen we (nieuwe) collega’s verwelkomen.


Op straat uit solidariteit met Marokkaanse Rif aan Brussels Noordstation.

Visie RIFF only works with innovative and inspiring partners, worldwide leaders in their own line of business. Feiten en cijfers, en een overzicht van de toegekende projecten. RIF stimuleert PPS voor bedrijfsleven en onderwijs.


Aantrekkelijk, eigentijds mbo-onderwijs, wie wil dat niet? Minstens Rif -demonstranten vertelden Amnesty International dat ze zijn gemarteld of een andere slechte behandeling hebben gekregen tijdens hun. Een consortium van onderwijs en arbeidsmarktpartijen, waar ook het ROC van Amsterdam – Flevoland een belangrijke rol in zal spelen, start met steun van landelijke. DEN HAAG (ANP) - Minister Stef Blok (Buitenlandse Zaken) heeft zijn zorgen geuit over de onrust in het Noord-Marokkaanse Rif -gebie waar veel Marokkaanse. Landstede Groep is een onderwijsorganisatie met een gevarieerd aanbod voor jong en oud.


Het ontstaat alleen niet. Waarde(n)vol leren leven, dat is de missie van Landstede Groep. Nawal Ben Aissa werd sinds de Rif -protesten meermaals opgepakt in Marokko.


Waarom zij asiel heeft aangevraag wil Amnesty niet zeggen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts