woensdag 21 augustus 2019

Overgangsregeling wet big

Vind de beste deal bij Dennisdeal. Elektronica koop je bij Dennis! Hoe gaat dat in zijn werk. QA overgangsregeling wet BIG. Naast de huidige beroepstitel van verpleegkundige komt er een nieuwe beroepstitel in de Wet BIG bij: ‘regieverpleegkundige’.


Het draagvlak en het vertrouwen ontbreken nu. Dat moet hersteld worden. De werkgeversorganisaties in de zorg, verenigd in de BoZ, zijn op april door minister Bruno Bruins (Medische zorg) bijgepraat over de stand van zaken rond de. Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland (VGN) is de brancheorganisatie voor instellingen in de gehandicaptenzorg. Meer tijd voor overleg overgangsregeling BIG -2.


Masthoff kreeg ervanlangs in de zaak-Michael P. Advies over overgangsregeling weer. Denk mee over een nieuw. De overgangsregeling gaat. BIG II met overgangsregeling.


Er wordt al tientallen jaren gesproken over het maken van onderscheid tussen verpleegkundigen die op hbo- en mbo-niveau worden of zijn opgeleid. De Wet BIG -en de overgangsregeling hebben een grote impact op verpleegkundigen en werkgevers. VVN maakt pas op de plaats als het gaat om de Wet BIG -en de overgangsregeling , omdat het ontbreekt aan draagvlak. De minister stelt de nieuwe wet BIG vast,.


Minister Bruins geeft betrokken partijen meer. We maakten ons sterk voor de belangen van de verpleegkundigen en een goede overgangsregeling. Nieuw beroep: regieverpleegkundige. BIG -register regieverpleegkundigen opgeschort Gaandeweg de zomervakantie ontstond er onrust onder de.


Vorige week heeft minister Bruins bekend gemaakt dat hij open staat voor een nieuwe overgangsregeling van het wetsvoorstel BIG -2. Voorwaarde is wel dat dit voorstel. Voor bestaande gevallen werd een overgangsregeling getroffen:. Verpleegkundigen die zich straks als regieverpleegkundige willen registreren, maar daarvoor nog niet over alle benodigde kwalificaties beschikken, kunnen.


BIG ), met een verdere postdoctorale opleiding. In deze brede overgangsregeling zullen niet enkel de verpleegkundigen met een Hbo. Overige hbo’ers en mbo- en inservice-opgeleiden met specifieke aanvullende opleiding komen onder een overgangsregeling te. Er komt een overgangsregeling voor verpleegkundigen die zich als.


Opname in de Wet BIG geeft cliënten, werkgevers, verwijzers én zorgverzekeraars vertrouwen in dit beroep en deze erkenning helpt om hen breed in te zetten,. Wet op de beroepen in de individuele gezondheidszorg. BIG -nummer en het betreffende beroep en specialisme van een ingeschrevene zijn openbaar. De wet BIG maakt het mogelijk dat.


Behoudens overgangsregelingen komen VUT-regelingen. Wat me verbaast is dan ook de stilte vanuit de hoek van de jeugdverpleegkundigen. Internetconsultatie conceptwetsvoorstel Wet BIG.


Eind december werd een internetconsultatie geopend over het plan van de minister om de orthopedagoog-generalist als nieuw basisberoep op te nemen in de wet - BIG. Eerder trad ook het bestuur af vanwege onrust binnen de achterban over aanpassing de Wet BIG. Werknemers in deze sector kunnen de overgangsregeling eenmalig inzetten voor opleidingskosten die voortvloeien uit het adviesgesprek, dat onderdeel uitmaakt van de. Het principeakkoord voor de doktersassistenten die overgaan van de CAO Gezondheidscentra naar de CAO Huisartsenzorg leggen we aan jullie voor.


Hierover is onrust ontstaan bij een deel van de. VVN heeft aangegeven dat er al een goed uitgangspunt ligt voor de overgangsregeling. De nieuwe beroepsprofielen worden vastgelegd in de wet BIG -II die in de maak. Voor deze premiekortingen komt een overgangsregeling.


Wet tegemoetkomingen loondomein (Wtl). Deze overgangsregeling is een voorwaardelijke regeling waarmee werknemers extra ouderdomspensioen kunnen krijgen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts