woensdag 9 maart 2016

Vtech pop

Vtech pop

Alle professionele producten van POP. Specialistisch advies nodig? Meer tijd voor samen spelen! Speelgoe spellen en meer voor het hele gezin vind je bij Wehkamp.


Vtech Little Love Praat met mij BabyDé interactieve pop die praat en reageert op jouw stem. Samen spelen is samen leren met deze interactieve pop ! Wij maken speelgoed waar kinderen niet alleen plezier mee beleven, maar ook nog van leren! Dit is een hele leuk pop voor de echte poppenmoedertjes! Ze eet, drinkt én kan op het potje gaan! Met jouw hulp wordt ze een.


Vind vtech pop op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Druk op de bloem of haar buik om grappige reacties te horen en leer leuke weetjes. Het spelen met de pop laat je kids op een speelse manier kennismaken met lichaamsdelen. Gratis verzonden vanaf Euro!


Koop of Verkoop vtech pop op Marktplaats. Poppen tegen lage prijzen. Bespaar tot wel via kiesproduct. Bestel hier poppen online. Je koopt het bij Top1Toys.


De pop kent wel 1melodietjes, gezongen liedjes,. Verzorg je Little Love- pop , speel en zing met haar. Ze herhaalt wat je zegt en leert samen met je kind praten en lezen.


Vtech pop

Deze pop is geschikt om mee in bad te gaan. Kijk hoe je mee kunt doen! Hierdoor pak je altijd de beste prijs! Alleen betrouwbare webshops en vaak gratis verzending. Geschikt voor kinderen van ca.


Conditie: Retourgoed Bijzonderheden. Also provides highly sought-after contract manufacturing services. VTech pop , type: Little Love. Ontvang tot korting. Speelgoed en spelletjes eenvoudig online vergelijken op VERGELIJK.


Vtech pop

Kom naar onze website en vind jouw ideale spel. Al heel jonge kinderen spelen graag met een pop. Om mee te knuffelen, voor te zorgen en mee te leren lopen achter de buggy.


Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Vergelijk Vtech poppen eenvoudig en online op VERGELIJK. Vtech Kidizoom, KidiSectets en natuurlijk de KidiPets. Op zoek naar Vtech speelgoed?


Speel een kiekeboe spelletje met de pop en luister. Verbind Maartje met het online onderzoekscentrum om haar te personaliseren. Handleidingen van Vtech kunt u hier gratis en eenvoudig downloaden.


Selecteer uw product en ontvang de handleiding.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts