dinsdag 29 maart 2016

Jehovahgetuigen

Jehovah’s Getuigen: Op onze officiële website zijn de Bijbel, Bijbelse publicaties en nieuwsitems te vinden. Er wordt ook informatie gegeven over ons. Ze delen met anderen hun geloof over Go Jezus, de Bijbel, de toekomst en meer.


Gaat de bel onverwachts op maandagavond? Het wachttorengenootschap legt veel regels en wetten voor Jehova Getuigen op aan haar volgelingen.

Een getuige van Jehovah vertelt over zijn ervaringen, de bloedkwestie en profetische interpretaties (e-watchman). Stichting Jah-Jireh Woonzorg. Wij vinden het belangrijk dat Getuigen van Jehovah die vanwege ouderdom of blijvende beperkingen hulpbehoevend zijn, met liefde en. Vertel hét Evangelie aan Jehova Getuigen. Dat kennen ze namelijk niet!


Wie zijn de Jehova’s Getuigen en wat geloven zij? Zijn de Jehova’s Getuigen Christenen of een sekte?

Wat ik wel jammer vindt is dat jehova getuigen beweren dat jezus de aartsengel michael is. Ik heb een gesprek gehad met Jehova-getuigen , die (in tegenstelling tot andere vragen die hierover gesteld zijn) wel gel. Haar wereld bestond uit een kleine groep mensen binnen het geloof. Door haar oom en tante werd zij in het geheim. Ik ben in het verleden uit de sekte van jehova getuigen gezet , omdat ik een niertransplantatie heb moeten ondergaan.


Hun naam is ontleend aan de naam van Go die volgens hen ‘Jehovah’ luidt is. Frances Peters: (57) ging op haar twaalfde al als Jehova’s getuige langs de deuren. Toen ze het kerkgenootschap achter zich liet, moest ze haar leven. Exitcounselor Sjoukje Drenth Bruintjes biedt passende hulp.


De getuigen voor het huwelijk zijn belangrijk! Hoeveel getuigen heb je nodig? En wat zijn de taken van een getuigen ? Slachtoffers hebben dat vandaag geëist. Een van mijn mentorleerlingen haar vader is namelijk.


Jehova getuigen geloven niet dat Jezus de almachtige God is, en deel uitmaakt van een zogenaamde Drie eenheid zoals de Christenen dit geloven.

De Universiteit Utrecht gaat onafhankelijk onderzoek doen naar seksueel misbruik bij de Jehova’s getuigen. Doel van het onderzoek is om helder te krijgen hoe de. Dat blijkt uit onderzoek van RTL. Ik liet ze ook wel binnen maar.


De hoogste rechter omschreef de beweging als een extremistische. Een overzicht van de belangrijkste doctrines van het Wachttorengenootschap. Deze week kwam de christelijke.


Ze staan meest bekend om hun deur-aan-deu. OSS – Ex Jehova’s getuige Wim de Goeij: „Men spreekt bij de Jehova’s getuigen wel over Bijbelstudies, maar ik heb pas later geleerd wat dat is. Allen, Ik heb gehoord dat je als niet Jehova getuige, niet de bruiloft van een familielid mag bijwonen.


Mijn zus gaat dit jaar trouwen. Zij en haar aanstaande man. Speel mee met het leukste GP-managerspel van Nederland en win mooie prijzen. Ik kende het verhaal van de Jehova-getuigen in de oorlog niet.


Goed dat je daar aandacht aan besteedt. Waarom zou ik moeten overwegen om een Christen te worden? Opzoek naar dating jehovah s getuigen ? Gratis Online Dating site in Nederlan zonder betalingen en volledig veilig.


We weten allemaal wat Paulus heeft geschreven”, zegt de voorganger.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts