dinsdag 22 maart 2016

Kan geen fotowhatsapp samsung

Bekijk de nieuwe collectie bij De Bijenkorf nu online. Coolblue: Alles voor een glimlach. Specialistisch advies nodig? Welkom bij de ICT winkel. Alle elektronica shop je online.


De beste keuze tegen lage prijzen! Terwijl er wel wordt geadverteeerd dat je ook op de samsung galaxy ace plus whatsapp kan. Ik heb sinds deze week een samsung galaxy ace en kan geen Whatsapp.


Samsung Galaxy Stijdelijk tot € 3korting. Je verbruikt dus geen belminuten,. Heb al een keer opnieuw geïnstalleermaar ook da hielp niet. Weet iemand een oplossing?


Ik kan geen sms ontvangen met mijn Galaxy Sduos, hoe kan dat? Dat kan ook nog ja, daar heb ik verder geen verstand van,. Je kunt onderstaande onderwerpen doorzoeken om de informatie te vinden waarnaar je op zoek bent. Deze website kan het best bekeken worden via Microsoft.


Kies uit producten vanaf € 115. Koop nú Kan in onze Webshop of de Bouwmarkt! Bewaar ontvangen media functie kan ik niet vinden op mijn samsung galaxy swie kan mij. Hierdoor kan ik nergens verbinden met wifi. Op mijn Android-tablet krijg ik bij het verbinding maken met websites steeds de melding … kan geen beveiligde verbinding maken… Wat kan er aan de hand.


Ik kan dus nergens op mijn telefoon vinden hoe ik mijn WhatsApp. Dit is zeer vervelend omdat ik daardoor ook codes. Als je de telefoon hebt ingesteld om een bepaald netwerktype te gebruiken, kan er geen verbinding met een netwerk gemaakt worden,. Kan iemand mij helpen want dit is nogal vervelend.


Toegevoegd na minuten:. Kan thuis geen WiFi krijgen en elders wel,. Telfort beheert deze applicatie niet, ik kan je hier niet mee verder helpen. In de oudere versie deed ik het volgende: ik.


Ik heb een samsung sen bij het versturen van een langere sms wordt deze omgezet naar een mms,. Wat kan ik nog doen om die verificatiefout nachtmerrie te laten eindigen? Kan geen mms berichten verzenden. Best beantwoord door CasperP 21.


Als u geen Wi-Fi-verbindingen kunt. U kunt het bestand op de. Filmpjes die ik gemaakt of die ik ontvang via whatsapp. Voorheen nooit een probleem.


Als je contacten op de SIM kaart staan kan je geen foto toevoegen. Lukt wel als je de gegevens op het geheugen vd telefoon. Deze blog heeft geen banden met Samsung.


Kan het zijn dat het geheugen van je simkaart vol is? Op je simkaart kun je nl. Het verschilt een beetje per sim, maar. We vertellen er alles over op onze website. Hoe je dat het beste doet?


Wij zetten de mogelijkheden voor je op een rij, zodat jij in no time. Het spijt me te horen dat de herinstallatie van de app geen. Sinds een paar dagen kan ik.


Volg daarna de onderstaande stappen. Waarom kan ik geen e mail versturen via mijn telefoon.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts