vrijdag 11 maart 2016

Over sensoor

Lucht je hart via chathulp. Wij luisteren naar jouw verhaal en denken met je mee. Anoniem praten over psychische problemen.


Mensen met psychiatrische problemen als schizofrenie, bipolaire stoornis of angststoornissen weten Sensoor al jaren te vinden. Sensoor is dag en nacht, het hele jaar door, bereikbaar voor mensen die behoefte hebben aan een vertrouwelijk gesprek.

Over sensoor

Over Sensoor Haaglanden. Met name jonge vrouwen wilden hier anoniem over praten. Sensoor constateert een alarmerende toename van het aantal aanvragen voor een gesprek. Per mail, alle dagen van de week.


Een getrainde vrijwilliger gaat met de beller in gesprek over zijn zorgen, problemen of gevoelens en helpt bij het vinden van een oplossing. Er wordt jou veel toevertrouwd als vrijwilliger bij Sensoor. Soms gaat het over onderwerpen waarvan je het bestaan niet eens vermoedde.

De terugverdientijd Gegarandeerd hoogste rendement! Met de SensOor heeft u maximale controle over uw veestapel. Wanneer je te maken hebt gehad met een traumatische gebeurtenis, is het soms moeilijk hier over te praten. Wel kan het in dit geval heel goed zijn om je hart te.


Het is niet zo zichtbaar, maar best zwaar werk. Sensoor leent haar gevoelig oor aan iedereen die zijn of haar verhaal kwijt wil. Fijn om dan met Sensoor te bellen. Ik mag het over alles hebben. Het Luisterend Oog gaat na ruim jaar vanuit Humanitas over naar Sensoor.


Heb gisteren contact gehad met Gerard Griffioen over de SensOor , zal binnenkort hierover nog meer informatie publiceren. Aandacht is onmisbaar in de samenleving en is bovendien. Nieuwsgrazer verzamelt al het nieuws over Sensoor.


Bij Sensoor werken ruim 1. Jaarlijks worden er ruim 250. Iedereen kan hier terecht voor een vertrouwelijk gesprek of voor informatie over andere hulpverlenende instellingen.

Over sensoor

Je kunt terecht bij Sensoor per telefoon,. Info over sensoor telefoon. Resultaten van zoekmachines!


De Brabantse tak van de telefonische hulpdienst Sensoor krijgt in december niet heel veel meer telefoontjes dan in andere maanden. Reviews van SENSOOR medewerkers over de bedrijfscultuur, salarissen, secundaire arbeidsvoorwaarden, werkdruk, het management, doorgroeimogelijkheden en meer bij SENSOOR. De landelijke luisterlijn Sensoor luidt de noodklok over de lange wachtlijsten in de geestelijke gezondheidszorg. De hulplijn wordt naar eigen zeggen de laatste. Vrijwilligersorganisatie Sensoor in Leiden is op zoek naar nieuwe medewerkers met een luisterend oor.


Over sensoor

Wanneer je ergens over wilt praten, over grote of kleine zorgen, luisteren wij. We denken met je mee, staan even naast je. Met tijd en aandacht voor jouw verhaal.


Wanneer u vragen heeft over Sensoor ZHzm, horen wij het uiteraard graag. Lees meer over Sensoor. Nog nooit eerder hebben zoveel mensen met psychische problemen contact gezocht met de landelijke luisterlijn Sensoor als in het eerste. De telefonische hulpdienst Sensoor heeft hard vrijwilligers nodig om de stijging van het aantal telefoontjes aan te kunnen.


Voordat de vrijwilligers, die. Het laatste nieuws het eerst op NU.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts