vrijdag 11 maart 2016

Arriva staking dordrecht

Makkelijk, snel en veilig boeken! Uw boeking direct bevestigd! Snel en veilig online boeken. Lees echte reviews en boek nu! Snel, eenvoudig, gemakkelijk. Reserveer online, laagste prijzen.


Dealer van Hikvision, Network Optix, Doorbird. Uw Webwinkel en Specialist in de Drechtsteden. Vandaag - 11:Venlo - Roermond: door opgelopen vertraging vervalt de rit van 11.


Alle producten, nieuwsberichten en wijzigingen in de site worden dan voor jouw regio getoond. Reizen met een streekbus of regionale trein zit er morgen en dinsdag niet in. Dit komt door een staking in het streekvervoer. Op dinsdag mei zullen er nauwelijks tot geen treinen, bussen en metro’s rijden in.


Het personeel van de streekvervoerders legt morgen, donderdag, het werk neer vanwege een staking. Er zijn ontzettend veel vragen, we. Net - Staking buschauffeurs om werkdruk en loon:.


In de regio Drechtsteden, Alblasserwaar Vijfheerenlanden in Zuid. Bij de vorige staking reden de treinen wel. RTV Rijnmond - We zijn erbij! Ook het stadsvervoer valt buiten de staking. Analytics Wij meten het gedrag van onze bezoekers om de beleving te optimaliseren.


Trefwoorden: streekvervoer, staking. Het is nog afwachten of er morgen bussen rijden in Dordrecht. In dat geval gaat de staking niet door. De staking is vooralsnog alleen donderdag, maar meerdere stakingen worden komende periode niet uitgesloten.


Toegankelijk voor rolstoelen Toegankelijk voor blinden en slechtzienden. Wij laten zien wat er fout gaat. De vakbonden FNV en CNV roepen haar leden op tot een algehele staking. Naast de staking zouden er door werkzaamheden sowieso geen treinen tussen Roermond en Sittard en Maastricht en. Woensdagmorgen, als de staking.


De provincie betaalt geen niet-gereden kilometers, aldus gedeputeerde Hub. Dat laat een woordvoerder weten namens de. De staking van chauffeurs en machinisten in het streekvervoer zorgt voor gedupeerde reizigers in Dordrecht. Buschauffeurs dreigen met staking Buschauffeurs dreigen met staken. De cao geldt voor de circa 13.


Arriva laat weten dat ruim procent. Boek uw Hotel in Dordrecht online. Machinisten en conducteurs houden een werkonderbreking tot 09. In het hele land rijden donderdag geen of minder streekbussen en regionale treinen als gevolg van een staking.


DORDRECHT - Rijden de bussen nu wel of niet? Die gaat minimaal drie dagen duren. Stadsvervoer Dordrecht BV, afgekort SV. Geldermalsen en Dordrecht.


Hieronder vindt u de links naar waar u. Bijna overal in Friesland blijven maandag de bussen in de remise staan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts