maandag 18 februari 2019

Van dien aard synoniem

Ontdek de mooiste merken en artikelen online bij de Bijenkorf. Voor 22:bestel morgen in huis! Woorden die (ongeveer) hetzelfde betekenen als ‘ aard ’, met toelichting en mogelijkheden om verder te zoeken. De vorm van dien is een restant uit een oudere fase van het.


Tina is opvliegend van aard. Behalve voor het vertalen van woorden, kun je bij ons ook terecht voor synoniemen.

Gratis multilingual online-woordenboek en databank voor synoniemen Woxikon. Nederlandstalige begrippen en definities. Te allen tijde is juist. Er zijn veel staande uitdrukkingen waarin nog.


Bekijk de nieuwe collectie van Vans online bij de Bijenkorf. Vind telefoonnummers, adressen en postcodes van duizenden bedrijven en personen. Het woord van dien aard is bekend in onze database, echter hebben wij hiervoor nog geen vertaling van nederlands naar engels.


De website probeert alle woordenlijsten op het internet, groot en. Dien - betekenissen en gebruik van het woord.

Synoniemen en ander woord. De minister acht de problemen bij Stichting de Thuiskopie van dien aard , dat de aanwijzing van de stichting op grond van art. Aw moet worden ingetrokken,.


De aard van iets, is de natuur van iets. Wanneer iemand erg jaloers is, zegt men dat het in zijn aard ligt. Dat wil zeggen dat het in zijn persoonlijkheid vervat zit. De poten van de tafel zijn in den aard van een chippendale maar dan zonder ornamenten. Awel ja, het zal zoiet in dien aard wel geweest zijn.


WordReference English dictionary, questions, discussion and forums. Leenvertaling uit het Frans. Aard - betekenissen en gebruik van het woord. Finde den passenden Reim für „iets van dien aard “ Ähnliche Wörter zum gesuchten Reim 153. Wörter online Ständig aktualisierte Reime Reime in.


De termen archiefbescheiden en archivalia zijn synoniemen van de. Wat is loos’ is een synoniem van ‘wat. Vertaling van aard naar o. Inclusief synoniemen in meerdere talen.


H inclusief of synoniem.

Ik wil in mijn badkamer een vloer hebben met een beton look of gewoon beton. Ingevolge is vrij formeel en is afhankelijk van de context synoniem met overeenkomstig, naar aanleiding van , in overeenstemming met, krachtens,. De betekenis van hoedanigheid vind je op deze pagina. Indien je zelf nog een definitie of synoniem kent,. Aard , Allooi, Eigenschap, Functie,.


Onderhavig is een erg formeel woor dat vooral in. De rechtbank acht de schending van de beginselen van een behoorlijk vervolgingsbeleid van dien aard dat in dit geval de officier van justitie,. Wat betekent aard - en nagelvast verbonden aan de grond of het pand? Factoren die van belang zijn bij toerekening naar redelijkheid zijn op grond van artikel 6:BW de aard van de. De leden van Provinciale Staten Beantwoording schriftelijke Statenvragen statenlid Rijssenbeek - van Pijkeren.


Op deze pagina kunt u een synoniem voor aard vinden. Als menselijke wezens drukken we ons bewustzijn uit op drie verschillende manieren. De drievoudige aard van het bewustzijn wordt op verschillende manieren door de.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts