dinsdag 26 februari 2019

Kindertelefoon chat

Kindertelefoon chat

Wir haben die Top Chat Seiten für dich getestet. Partner auf einen Blick. Die Besten Singlebörsen Testen. Jetzt Kostenlos Vergleichen! Anbieter in Deutschland.


Ervaar hoe Leuk Online Chatten kan zijn, Schrijf je Vandaag nog in! Erhalte Qualitätsergebnisse bei iZito! Minute - Psychic Reading. Forum Spreekbeurt of werkstuk Meedenken Huisregels Meldknop. Welkom bij de chat van De Kindertelefoon.


Je kunt met ons chatten zonder dat je je. Zodra je de chat opent of de telefoon opneemt,. Dat kan bij De Kindertelefoon.


Kindertelefoon chat

Hoi kindertelefoon ik had een idee nou heb ik hier ook op gelezen idee is dat er een chat word toegevoegd zo dat het meer socialer word en ook priv. Hallo menssen op het forum en medewerkers van de kindertelefoon. Ik hed dezen week drie keer achter elkaar ge chat. Maandag dinsdag en woensdag.


Is het normaal dat als je hulp vraagt de chat gewoon word afgekapt omdat de kindertelefoon het moeilijk vind dat je zoveel spanning hebt dat je het ni. Bel, mail of chat met Awel. Elk gesprek is anoniem en gratis. Of het nu iets kleins is of iets groots, een vraag of een probleem, of gewoon iets wilt delen. Chat met Fier is bedoeld voor iedereen die nare ervaringen heeft gehad.


Praat er online over met onze hulpverleners via de chat. Hier kun je (anoniem) je verhaal kwijt. Wil je met iemand praten over je problemen thuis, op school, met vrienden of andere zaken, bel of chat met de kindertelefoon.


De Kindertelefoon spreekt altijd direct met, en op initiatief van het kin zonder tussenkomst van een volwassene. Bij de Kindertelefoon werken 8vrijwilligers die echt overal met je over willen en kunnen praten. Over kleine problemen, maar ook over grote,.


Word je gepest, heb je problemen thuis, ruzie met je vrienden of ouders of voel je je rot, dan kun je bellen of chatten met De Kindertelefoon. Ook is er een chat uitgevonden van de Kindertelefoon daar kun je dingen vragen zonder echt contact te hebben, omdat je je daar dan misschien wel voor schaamt,. Als je gepest wordt of een ander probleem hebt waar je met niemand over kunt praten, kun je terecht bij de Kindertelefoon. En als je het eng vindt om te bellen, kun.


Dan kun je bellen of chatten met De Kindertelefoon. Maar ben je jonger dan jaar, dan past de Kindertelefoon beter bij jou. Hoe vaak mag ik contact opnemen? De persoon met wie je chat ,. Het is sinds kort ook mogelijk om met de kindertelefoon te chatten op Live Messenger. Alle vrijwilligers leren hetzelfde, zodat ze de kinderen allemaal op dezelfde manier kunnen helpen.


Diepgaande gesprekken op de chat. Wat in de tijd van Peter Naaktgeboren nog niet beston maar waar Amini en Don wel mee te maken hebben, is de chatfunctie. Als je met de Kindertelefoon belt of chat hoef je niet je echte naam te zeggen, want de Kindertelefoon is anoniem. Ook vertellen wij nooit iets door aan anderen.


Het aantal contacten per telefoon en chat bedroeg 131. Brigitte Vrieskoop met een kind dat sinds het verlies van. Vanuit locaties en met meer dan 5vrijwilligers bieden we via de chat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts