dinsdag 26 februari 2019

Grappige quizvragen meerkeuze

Overzicht van alle quizvragen , Nederlandstalig. In dit artikel vindt u een aantal meerkeuzevragen met soms grappige of merkwaardige antwoorden. Test nu uw algemene kennis met deze quizvragen. Dat quizzen leuk kan zijn weten we al.


Sommige quizvragen zijn zelfs grappig ! Hieronder vind je een aantal leuke en grappige quizvragen. Kom snel een quiz spelen. Quizvragen met meerkeuze antwoorden In welke categorie ben jij écht goed?


Over ons Animatrz is een site door animatoren, voor animatoren. Een plaats waar je quizvragen en opdrachtjes vindt. Pret en fun Welkom tot de wereld van pret testen. De meest ongewone, toevallige en grappige quizzen - non-stop lachen wordt gegarandeerd.


Hahaha, ik zie er al paar leuke tussenzitten alleen zijn de meesten niet geschikt aangezien we meerkeuze vragen nodig hebben. Wat gebeurt er als je een rode steen in een gele rivier gooit? Quiz over de koninklijke familie ( grappige meerkeuzevragen) Op verjaardagen, op feestjes, tijdens bruiloften en bij allerlei andere gelegenheden kun je als quizmaster.


In de vijfde aflevering van deze nieuwe reeks gratis quizvragen zitten er enkel en alleen meerkeuzevragen. Ideaal voor wie zich wil voorbereiden op een q. Grappige quiz vragen met antwoorden Waar of niet waar? Je krijgt meer bacteriën binnen van het aflikken van een wc bril dan bij tongzoenen.


Allerlei quizvragen voor kinderen - voor kids. Bekijk hier quizvragen en antwoorden over geneeskunde en lichaam. Voor diegene die op zoek zijn naar speciale quizvragen hebben we hier een aantal raadsels met antwoorden. Voor het vinden van de oplossing van een raadsel heb je.


Leuke quizvragen met antwoorden. Het was wel weer eens tijd voor een tag. We kwamen deze grappige , maar nutteloze vragen tag tegen op verschillende blogs.


Daarnaast hebben we ook grappige en leuke raadseltjes. Test je kennis en speel enkele Nederlandse quiz vragen. Nieuwe dieren quizvragen Weet je zelf nog leuke dierenvragen om bij de quiz te plaatsen? Stuur de vragen op via het contact formulier.


Mocht de muziek wat onbekender zijn, dan kun je overwegen om er een meerkeuze pubquiz vraag van te maken. Leukste quizvragen website, verschillende categorieën en wekelijkse update van de kwisvragen. De leukste grappige raadsels van het internet verzameld. Monique Vermunt-van Hoogenhuizen. Goede meerkeuze vragen kunnen een quiz maken of breken.


Maar dit kan weleens moeilijk zijn. Bij truPIDITY bekijk je filmpjes en scoor punten door meerkeuze -vragen over de opmerkelijke en lachwekkende. Is een spel met leuke, gekke en ongeloofwaardige vragen en stellingen. Is het niet leuker om een quiz te doen waarbij ze vragen(nav grappige anecdotes uit het verleden) over de ander moeten beantwoorden?


Multiplechoice uiteraard. Hier vind je grappige raadsels, moeilijke raadsels en raadseltjes voor kinderen. Probeer alle antwoorden te raden maar kan je ook de wiskundige raadsels oplossen?


Die raadsels waar je toch even net iets langer over na moet denken. Erg leuk, maar soms ook frustrerend.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts