dinsdag 2 oktober 2018

Wetsvoorstel wet big 2

Vind de beste deal bij Dennisdeal. Elektronica koop je bij Dennis! Bereikt is dat de herregistratie-eisen worden uitgebreid met.


Lees hier het advies dat VVN met inbreng van honderden leden over het wetsvoorstel geeft. Het nieuwe wetsvoorstel BIG II.

Dit wetsvoorstel tot wijziging van de Wet op de beroepen in de. Met dit wetsvoorstel wordt de wet op dit punt verduidelijkt:. Het ontwerp van het wetsvoorstel van dit tweede traject wordt.


Internetconsultatie wetsvoorstel BIG -II. Het doel van de wet is tweeledig. Een wetsvoorstel tot wijziging van de Wet internationale misdrijven wordt. Overgangsregeling BIG II.

Massale onrust in de sector van verpleegkundigen. In jaar moet een tandarts tenminste. Het NIP kan het wetsvoorstel op dit punt. De weg van een wetsvoorstel.


Wetsvoorstel wet big 2

Gedrag kan bijvoorbeeld strafbaar worden gestel. Wet BIG ’ (hierna: het concept wetsvoorstel ). Minister Bruins informeert de Tweede Kamer over de stand van zaken betreft overgangsregeling wetsvoorstel BIG II en biedt het rapport ‘Arbeidsmarkt. Update wijziging wet BIG. Een wet kan ingrijpende gevolgen hebben voor burgers.


De KNMG bepleitte voorafgaand aan de. Het opnemen van de orthopedagoog generalist in de Wet Big valt onder het tweede wetsvoorstel (cursief gedrukt). De NVO betreurt het dat de eerdere toezegging,.


De ministerraad heeft ermee ingestemd dat het wetsvoorstel voor advies aan. Ten opzichte van de huidige wet betekent het wetsvoorstel een behoorlijke verbetering van de positie van cliëntenraden. Niet iedereen is te spreken over het wetsvoorstel.

Deze komen in het BIG -register te staan met de. Dit nieuwe wetsvoorstel ligt momenteel ter consulatie voor. Minister Bruno Bruins van VWS gaat het wetsvoorstel BIG II pas na de zomer indienen bij de Tweede Kamer. VWS het wetsvoorstel ‘Aanpassing wet BIG II’ gepubliceerd.


Hij gunt veldpartijen meer tijd om de onrust weg te nemen. De Wet zorg en dwang (Wzd) treedt. Bopz naar het wetsvoorstel Zorg en. De voorgestelde wijzigingen zijn in een wetsvoorstel ingediend. Komende maandag spreken de bonden met Rinnooy Kan, die door minister Bruins is aangesteld om een oplossing te verkennen voor de situatie rond BIG en de.


Wetsvoorstel wet big 2

Evaluatie wet markt en overheid Het wetsvoorstel komt voort uit de evaluatie van de wet markt en overheid. We gaan daarom eerst in op de. Het kabinet heeft recentelijk het wetsvoorstel Wet implementatie tweede EU.


Deze richtlijn staat ook bekend als Anti Tax Avoidance Directive. Wetsvoorstel cliëntenrechten bij. Daarmee is de invoer van deze wet een feit. Wet marktordening gezondheidszorg. Het gebrek aan visie op zowel het verpleegkundige beroep als ook het wetsvoorstel ,. Tweede Kamerleden hebben bovendien de mogelijkheid om een wetsvoorstel te wijzigen.


Wetten zijn geschreven rechtsregels. Elke wet is onderdeel van het recht, maar het recht is breder dan enkel wetten. Ook de rechtspraak (jurisprudentie),.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts