maandag 22 oktober 2018

Oefen examen big herregistratie verpleegkundige

Geniet van uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een bovengemiddeld salaris! Leaseauto bij een dienstverband va 24u p. Heb je internationale ambities? Wie is nou eigenlijk TMI? Maak kennis met ons bedrijf! Vind Verpleger Jobs met de Trovit zoekmachine.


Vind de beste deal bij Dennisdeal. Elektronica koop je bij Dennis! Als u wilt blijven werken als verpleegkundige , dan moet u zich herregisteren. U moet dan voldoen aan de werkervaringseis of de scholingseis. Ik geef les aan deelnemers die zich voorbereiden voor de BIG - herregistratie.


Als je als verpleegkundige wilt. De individuele verpleegkundige mag gewoon opnieuw betalen. Lees hier alles over hoe u zich kunt herregistreren.


Een verzorgende die niet aan de criteria voor BIG -registratie voor. Als men niet voldoet aan de criteria voor herregistratie voor verpleegkundige wordt de. Home Nieuws vragen over het nieuwe scholingsmodel herregistratie BIG. Hiermee kun je als verpleegkundige zelf nagaan of je misschien zonder scholing. Werkt u als verpleegkundige ? Dan moet u zich herregistreren.


Wil jij je aanmelden voor de scholing herregistratie BIG ? Als verpleegkundige heb je te maken met de herregistratie BIG. Het kan zijn dat je daarvoor scholing nodig hebt, die kun je volgen op het Nova College in Haarlem. Verpleegkundige in de verslavingszorg Esther Askar uit Almere is een.


Een verpleegkundige moet zich om de vijf jaar herregistreren in het BIG -register. In de vijf jaar voorafgaand aan de herregistratie moet je als verpleegkundige. Van deze vijf indicatoren geldt er in Nederland momenteel één voor herregistratie in het BIG -register:. Wanneer je niet aan de werkervaringseis voldoet kun je je herregistreren door scholing.


BIG herregistratie voor verpleegkundige. Leer Zorg biedt deze scholing in. Albeda Zorgcollege, het Da Vinci College, Menskrachten ROC-West-Brabant verzorgen gezamenlijk de scholing BIG - herregistratie voor verpleegkundigen. Ben je op zoek naar een Scholing BIG - herregistratie voor verpleegkundigen? Het uitvoeren van de verpleegkundige zorg.


Bekijk dan onze cursusinformatie. BIG verlopen en interesse in HERREGISTRATIE ? Dan kun je bij Thebe terecht voor een herregistratie. Je bent mbo of hbo verpleegkundige en je voldoet niet aan de.


De wet BIG regelt via registratie en. De cursus is ter voorbereiding op het verplichte landelijke examen. De scholing is ingericht met de acht elementen uit het beoordelingskader van verpleegkundigen. Daar zijn meerdere aanbieders voor.


Waarvan als verpleegkundige minimaal geaccrediteerde punten en als verzorgende minimaal 60. Deze eis is gelijk aan de herregistratie -eis voor het BIG -register. Volgens mij ben je ook nog steeds geregistreed als verpleegkundige aangezien er nog geen aparte BIG registratie is voor. Het tarief om herregistratie als verpleegkundig specialist aan te vragen bedraagt € 2000. BIG -register in behandeling is, wordt de registratie in het BIG -register doorgehaald.


Dat is € 24inclusief btw.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts