vrijdag 19 oktober 2018

Mijn big registratie

Mijn big registratie

Profiteer vandaag nog van de geweldige aanbiedingen. Dealer van Hikvision, Network Optix, Doorbird. Uw Webwinkel en Specialist in de Drechtsteden. Bekijk nu de beste deals online voor big at bij Dennisdeal.


Vind de beste deal bij Dennisdeal.

Elektronica koop je bij Dennis! Woont u in het buitenland? In dat geval kunt u inloggen met uw e-mailadres en wachtwoord ( BIG -login).


Met een BIG -login kunt u een registratie aanvragen in het BIG. Het BIG -register geeft duidelijkheid over wat een zorgverlener kan en mag. U kunt bij ons ook terecht voor het erkennen van uw buitenlandse diploma.


Wat als ik mijn registratie als specialist verlies? Of u in dat geval uw BIG - registratie als arts behoudt, wordt getoetst door het BIG -register.

Mijn big registratie

Een BIG - registratie maakt duidelijk wat een zorgverlener mag en kan. Kijk hier waarom en hoe u zich moet inschrijven in het BIG -register. De BIG registratie gaat steeds belangrijker worden voor jou. Ik weet niet of ik dit werk altijd zou willen blijven doen en wil daarom mijn BIG-registratie geldig. Registratie vindt plaats voor een periode van maximaal vijf jaar.


Voorwaarde hierbij is dat u beschikt over een registratie als arts in het BIG -register. De reden hiervoor is dat de eisen die gesteld worden aan registratie in het specialistenregister hoger zijn dan registratie voor het basisberoep. Dat gaat niet zonder slag of stoot.


Een kleine samenvatting: het komt goe linksom of. Toch is het grote publiek niet bekend met deze registratie. Dit kun je zelf aanpassen door in te loggen met DigiD bij ‘ mijn registratie ’. Op deze site vind je informatie over de registratie en herregistratie van verpleegkundig specialisten op basis van artikel van de Wet BIG. Registreer door onderstaand formulier in te vullen. Na registratie ontvangt u een activatie mail.


Ga naar de inlogpagina van Mijn VVN, door op de knop rechts bovenaan. De normen voor registratie en herregistratie van de algemeen fysiotherapeut,. Let op: Scholing nodig voor uw BIG -herregistratie?

We zetten handige tips voor een zo ontspannen mogelijk BIG - registratie voor je op een rijtje. Artikelen in deze sectie. Wordt mijn BIG herregistratie door jullie vergoed?


Naar welk adres moet ik mijn bewijs van inschrijving Personenregister Kinderopvang mailen? Is mijn zorgverlener BIG -geregistreerd? Wilt u de BIG - registratie van uw specialist in het BovenIJ ziekenhuis inzien dan kan dat via de persoonlijke pagina van de.


Waar kan ik me registreren en wat te doen als mijn BIG-registratie binnenkort verloopt? KABIZ -Kwaliteitsregistratie en Accreditatie Beroepsbeoefenaren in de Zorg- voert als onafhankelijke organisatie de registratie en. Als je je geneeskundeopleiding succesvol hebt afgeron kun je je inschrijven in het BIG -register.


Het is handig om dit te doen zodra je bent afgestudeerd. Op deze pagina vind je informatie over (her) registratie , de nieuwe kamer jeugd- en gezinsprofessionals, reflectie en intervisie en het aanvragen en indienen van. Je kunt je contactgegevens actualiseren via ‘ Mijn registratie ’. Advieswijzer BIG -register Wat is uw beroep? Kies uw beroep uit onderstaande lijst. Dag Michelle, je verhaal raakt mijn hart.


De GGZ wereld heeft juist mensen zoals jij nodig. Een verzorgende die niet aan de criteria voor BIG - registratie voor verpleegkundigen voldoet mag niet niet de titel verzorgende IG voeren. In het BIG register staan alle zorgverleners die volgens de wet een beschermde titel mogen dragen.


Dit register is gebaseerd op de Wet op de beroepen in de. Vraag: Kunnen verpleegkundigen zonder een BIG registratie als verzorgende blijven werken? Werken als verzorgende Antwoord: Ja,.


Mijn VVN-account Is je e-mailadres bekend bij VVN en log je voor de eerste keer in? Maak dan eerst een wachtwoord aan via deze link. Daarnaast versterkt registratie de strategische positie en de onderhandelingspositie ten opzichte van partijen zoals werkgevers, overheid en zorgverzekeraars.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts