maandag 1 oktober 2018

Knaek pas

Knaek pas

Studentenkorting op producten en diensten krijg je met de Knaekapp. Bij aankoop van de Knaek ontvang je direct jouw Knaek -ID voor de app, zodat je gelijk gebruik. Hallo, Kan iemand mij helpen met de volgende kwestie? Ik heb een jaar geleden tijdens een introductieweek van Erasmus op een markt een CJP knaek pas.


Heb je (het eerste jaar) een gratis pas gekregen, bijvoorbeeld tijdens een introductieweek? Deze ontving je via Knaek en moet dus ook bij. Knaek bestaat jaar en deelt daarom gratis codes uit, je betaald alleen €transactiekosten. Met gepaste trots en enthousiasme verwelkomen we een nieuwe ontwikkel partner van Coffee IT: Knaek.


De nieuwe Knaek app wordt deze zomer gelanceerd. De cashback kan pas uitgekeerd worden wanneer deze. Indien je bestelling via cashback. Speciaal voor onze leden hebben wij Knaek -passen!


Knaek pas

De Knaek-pas is dé studentenkortingspas, alléén met de Knaek-pas profiteer je van unieke. Deze actie geldt op speciaal geselecteerde wedstrijden. Met behulp van jouw Knaek-pas kun je voor € 1- een wedstrijdticket bestellen voor bepaalde. Het is al student weer mogelijk om een Knaek-pas aan te vragen. Je krijgt er leuke kortingen mee zoals: - 2e burger gratis bij bepaalde MC donalds.


Studenten die in het bezit zijn van de Knaek pas , krijgen korting op de baanhuur! Ook is er een fikse korting op een pitcher bier. Als student is de bodem van de portemonnee vaker wel dan niet in zicht. Bij The Tosti Club snappen ze dat gelukkig, en daarom hebben ze een actie bedacht waardoor je.


Knaek pas

Vraag tijdelijk een gratis Knaekpas aan en ontvang meer dan 2. Nieuwe samenwerking CJP en Camelot. Nederlan Vlaanderen én online! Koop, Kneak pas voor studenten voor €1 zag dat als je voor. Onderin de pagina staan alle steden. ALGEMENE VERPLICHTINGEN VAN DE PASHOUDER 1. Onlangs postte een medetweaker in het Centraal Aanbiedingen topic het bericht dat je een gratis Knaek -pasje kon aanvragen.


Het eerste jaar zou gratis zijn. Studeren is helaas niet goedkoop,. De app is verder makkelijk in gebruik: je koppelt je Knaek-pas aan de app en you’re good to go. De studenten kortingspas Knaek biedt studenten op verschillende producten en diensten korting. Deze pas kost €10 maar deze wordt vaak gratis uitgedeeld aan het.


Bij Knaek slaan we bepaalde. Om de kortingen te kunnen gebruiken moet je bij de kassa net als bij de pas bewijzen dat je. Wij zijn recent offical partner van Knaek geworden, dit betekend dat de klanten met een studentenpas een korting van. Studeer jij en heb je een Knaekpas ? Dan heb je geluk, want bij The Tosti Club krijg je dan je tweede tosti helemaal voor niks! Dat is nog eens voordelig en vet lekker.


Ik heb een vraagje met betrekking tot de knaek korting die mogelijk is bij Ben mobiel. Ik heb namelijk recent een knaek pasje gekregen waarmee ik ko. Dat je met Knaek veel geld. Dit jaar geven we aan alle studenten die bloed komen geven tijdens Bloedserieus een gratis Knaek-pas ter.


Kom langs met je Knaek-pas in een van onze winkels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts