woensdag 3 oktober 2018

Contact big register

Nederlandstalige site waar mannen en vrouwen elkaar vinden. Ervaar hoe leuk het is om contact te maken met mensen die ook op zoek zijn naar avontuur. Momenteel nog XXXXX stuks op voorraad. Gratis bezorging vanaf 20. Geen abonnement, betaal per film.


Vind de beste deal bij Dennisdeal. Elektronica koop je bij Dennis! U kunt telefonisch, per e-mail, per post en via twitter contact opnemen met het BIG-register. Bekijk hier onze contactgegevens.


U kunt bij ons ook terecht voor het erkennen van uw buitenlandse diploma. Taakomschrijving BIG - register. Het BIG - register geeft aan wat de bevoegdheid is van een zorgverlener. Inloggen Woont u in het buitenland?


Contact big register

In dat geval kunt u inloggen met uw e. It is important for healthcare professionals to be registered in the BIG - register. This makes it clear what a healthcare professional can and is allowed to do. Met een BIG -login kunt u een registratie aanvragen in het BIG - register en uw dossier raadplegen. Wilt u herregistratie in het BIG-register aanvragen op basis van scholing en heeft u een periodiek registratiecertificaat. Een BIG -registratie maakt duidelijk wat een zorgverlener mag en kan.


Kijk hier waarom en hoe u zich moet inschrijven in het BIG - register. Denk hierbij aan het BIG - register , Donorregister en lerarenregister. Het CIBG stelt klantgerichte dienstverlening centraal. Neem contact met ons op. U bevindt zich hier: Home Contact Contactgids.


Zoek binnen Rijksoverheid. Raadpleeg het register In het Kwaliteitsregister Jeugd vindt u de namen van alle jeugdprofessionals die voldoen aan de wettelijke kwaliteitseisen voor hun vakgebied. Herregistratie BIG - register. Voorwaarde hierbij is dat u beschikt over een registratie als arts in het BIG - register.


Het KP voert de registratie en herregistratie uit voor. Van de acht beroepsgroepen die in het BIG - register staan, waren er enkele die nog geen (volwaardige). Om in aanmerking te komen voor registratie in het Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie (CKR) voldoet u aan de volgende eisen: u staat ingeschreven in het BIG. Direct aansluiten met het AGB- register ? Klik hier voor meer informatie:. Het Kwaliteitsregister VV is hèt online registratiesysteem voor verpleegkundigen en verzorgenden om deskundigheidsbevordering vast te leggen.


Contact big register

Post en bezoeken Postadres. Kijk voor het juiste postadres op de. Uw diploma in het register. Voor vragen kunt u ons op werkdagen van 9. Het Verpleegkundig Specialisten Register. Wij verwijzen u hiervoor graag naar het BIG - register.


De wet BIG regelt via registratie en titelbescherming voor diverse beroepsgroepen indirect de kwaliteit van de zorg. Vastgelegd is op welke manier personen tot. Mailen kan alleen als u van DUO een brief krijgt met daarin een e-mailadres.


Of als u in het buitenland woont en geen contact kunt opnemen binnen onze openingstijden. Als verpleegkundige bent u ingeschreven geweest in het BIG - register. With Constant Contact ,.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts