maandag 8 oktober 2018

Arriva staking

Openbaar vervoer waar je op kunt vertrouwen, dat is waar wij ons hard voor maken. Of je nou met de trein of bus gaat: wij zorgen voor een goede reis. Wij laten zien wat er fout gaat. Opnieuw dreigt er hinder voor reizigers die gebruik maken van het openbaar vervoer.


Dat laat een woordvoerder weten namens de. De werkonderbreking duurde woensdagochtend langer dan voorspeld.

Arriva staking

Staking in het OV juli in de ochtend geen OV in Den Haag. Op initiatief van de vakbonden vindt er woensdagochtend juli tot 10. De cao geldt voor de circa 13. Werkgevers krijgen tot begin januari de tijd om met voorstellen over de.


Hierdoor rijden er minder treinen (alleen de NS treinen rijden). Je zou zeggen dat is niet zo erg. Niet alleen wordt vandaag gestaakt in de. Analytics Wij meten het gedrag van onze bezoekers om de beleving te optimaliseren.


Arriva staking

De vakbonden FNV en CNV roepen haar leden op tot een algehele staking.

Arriva staakt in Limburg. Bijna overal in Friesland blijven maandag de bussen in de remise staan. In het hele land rijden donderdag geen of minder streekbussen en regionale treinen als gevolg van een staking.


Waar dreigen stakingen ? De treinen in Groningen en Twente rijden dinsdag gewoon. De staking begint dinsdagochtend vanaf de eerste rit en duurt tot. Werknemers in het streekvervoer staken donderdag. Dat betekent dat er in heel Nederland die dag minder of geen streekbussen en regionale stoptreinen rijden. Klik hier voor meer informatie.


Ov- staking : Vanaf woensdag. Zutphen-Hengelo-Oldenzaal rijdt gewoon. De landelijke stakingen in het openbaar vervoer vanaf woensdag zullen de Achterhoek niet zo hard treffen. Vakbond VVMC kondigde zaterdag een staking aan. De FNV gebruikt functionele en analytische cookies die noodzakelijk zijn om de websites zo goed mogelijk te laten functioneren.


Deze cookies gebruiken geen. Reiziger wacht chaos bij staking streekvervoerders. ProRail Qbuzz reiziger reizigers RET Rover sociale veiligheid staatssecretaris Wilma Mansveld stadsvervoer staking.


Arriva staking

Je verwacht een telefoontje maar we horen helemaal.

Landelijke staking streekvervoer,. Machinisten en stewards staken voor een betere cao. Nadat donderdag een groot deel van het streekvervoer plat lag, sluit vakbond FNV Streekvervoer een tweede staking niet uit. Door de staking rijden in het. De chauffeurs en machinisten leggen het wer.


Vanaf station Maastricht brengt de bus je snel en gemakkelijk naar hartje stad. Komende maandag april en dinsdag mei wordt er gestaakt in het streekvervoer. AMELAND – Ondanks de staking in het openbaar vervoer rijden de bussen op Ameland en de buslijnen en 1van Holwerd naar Leeuwarden en van Leeuwarden naar.


Vanochtend was nog veel onduidelijk over de staking in het streekvervoer. Wil je op donderdag januari met de bus naar Delft, Zoetermeer of Leiden? Op die dag staken in heel het land de werknemers van het. Vrijdag gaan de vakbonden opnieuw in gesprek met werkgevers.


De voor dinsdag aangekondigde stakingen gaan vooralsnog niet door.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts