vrijdag 28 september 2018

Uitleg icoontjes messenger

Coolblue: Alles voor een glimlach. Specialistisch advies nodig? Kende jij deze handige functies van de chat-app al? Met bolletjes kun je zien of een bericht afgeleverd en gelezen is.


Je kunt zien wie chatberichten die je in Messenger stuurt, heeft gelezen. Het icoontje van Messenger is nog zichtbaar, maar de app is nu niet meer actief. Je kan dat icoontje desgewenst verwijderen natuurlijk. Of naar het icoontje met het. Maar wat André zegt kan wel eens kloppen.


Marly: bij de uitleg van de icoontjes staat het. Hallo, messenger icoontje blijft lichtgrijs ipv donker grijs bij bepaalde personen zodat ik die vriend geen bericht kan sturen. Ia wel online Hoe kan dit? Druk op het video- icoontje wanneer je wilt chatten met beeld en geluid. Instantly reach the people in your life—for free.


You can tell who has read messages you send in Messenger. Uitleg icoontjes messenger bliksem. Datum van publicatie: 08. Ik ben mijn Messenger -wachtwoord vergeten, maar heb ook geen FB. Dit zowel op Android als op.


Met behulp van het microfoon- icoontje kun je gesproken berichten verzenden. Zolang je deze knop ingedrukt houdt,. Op je desktop is het nóg gemakkelijker. Waar je via Messenger nog enig verstand moet hebben van wat de verschillende icoontjes betekenen is dit op je desktop niet.


Ik kan de uitleg niet lezen wat betreft de icoontjes het blijven lege foto vakjes. Soms zegt een afbeelding meer dan duizend woorden. Gebruik Skype-emoticons als aanvulling op uw chatgesprekken of gebruik ze in. Sommige vragen wat meer uitleg , gelukkig is het vrij eenvoudig om de betekenis van de emoji te achterhalen.


Bekijk en download hier de handleiding van Hi messenger Mobiel (pagina van 44) (Nederlands). Emoji - ook wel, emoticons of smiley gezichten. Voor zover ik weet geldt bovenstaande uitleg nog steeds. Hallo, weten jullie ook of er een lijst bestaat met de betekenis van alle icoontjes m. Wat is bijvoorbeeld de betekenis van het.


Akkoord Niet akkoord Klik hier voor meer uitleg. Tik op het icoontje met Games. Download hier gratis uw Hi messenger handleiding. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat.


In deze video leg ik uit wat de icoontjes betekenen boven alle gevonden resultaten. They have been changing over the past few months, but as of. Zorg ervoor dat je MSN messenger (regelmatig) update! Geschilderd paneel, sinds de 6e eeuw gemaakt binnen de context van de oosters-orthodoxe kerk, met een afbeelding van de Pantocrator, of van Christus, Maria. Wat betekenen de grijze vinkjes en blauwe vinkjes in WhatsApp precies?


Je leest het in deze tip. Wanneer is een bericht afgeleverd of gelezen op WhatsApp? Dat zijn die plaatjes van gezichtjes en allerlei voorwerpen. Hoe gebruikt u ze eigenlijk? Op deze pagina staan de meest gebruikte tekst smileys en afkortingen.


Bij Android denken mensen wel eens dat alles heel technisch is. Vandaar dat we een uitleg hebben gemaakt. Als we voor elk push bericht van geïnstalleerde optionele software hier een icoontje moeten neerzetten krijgen we een lijst van.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts