donderdag 20 september 2018

Luisterlijn locaties

Je kunt ook chatten of mailen. Via telefoon, chat en e-mail. Vanuit huis, of vanuit één van de locaties. BREDA - Niemand kan zonder een luisterend oor. De behoefte aan een anoniem luisterend oor is groter dan ooit.


Luisterlijn bieden in het hele land. Sensoor biedt mensen dag en. Hoe fijn is het als je écht iets kan betekenen voor een ander? Helen Maier heeft functies op zijn of haar profiel. Als je écht iets nuttigs met je tijd kan doen?


In het holst van de nacht, in de vroege ochtend of op een feestdag. Telefoon of Chat Vrijwilliger bij de luisterlijn locatie Venlo. Bij jou kunnen mensen op verhaal komen, anoniem en veilig. Voor mensen die eenzaam zijn, kan de zomer net zo voelen als de feestdagen.


Iedereen is met vakantie of doet iets anders leuks. Wekelijkse activiteiten stoppen. Wie wij zoeken: Je hebt oprecht interesse in een ander,. Dat gebeurt vanuit locaties ,. De luisterlijn is hard op zoek naar extra vrijwilligers om mensen op zo’n dag een luisterend oor te kunnen bieden.


Op alle locaties zijn thuiswerkmogelijkheden bespreekbaar. Helen has jobs listed on their profile. See the complete profile on LinkedIn. Om je verhaal kwijt te kunnen, samen de.


De organisatie heeft zesentwintig locaties en het landelijk bureau zit in Amersfoort. Daarnaast worden er regelmatig intervisiebijeenkomsten georganiseerd bij al onze locaties. Plaats Coevorden (gemeente breed) Vrijwilliger gezocht. Het komt deels door de groeiende wachtlijsten in de GGZ.


Inmiddels gebeurt dit via telefoon, chat en e-mail vanuit verschillende locaties in het land. Nijmegen - In de zomer stoppen tijdelijk veel wekelijkse activiteiten en zijn familie en vrienden op vakantie. Bij mensen die eenzaam zijn kan hierdoor het gevoel van. Soms wil je praten over verdriet, zorgen of problemen, maar is het moeilijk om een luisterend oor. Dit is ‘de landelijke luisterlijn.


Begin maart start een training voor nieuwe vrijwilligers. Ook deze zomer verwacht de luisterlijn veel telefoontjes, want hoewel je het misschien niet zou verwachten,. Telefoon vrijwilliger Vrijwilligerswerk, Groepsvacature Langdurend. Efficiënt werken op een groene locatie.


Locatie kantoorlocatie in de stad Groningen. Zet je luistertalent in voor een ander Hoor jij vaak dat je zo goed kunt luisteren? Als vrijwilliger bij ons bied je een. Zij werken thuis of vanuit een van de locaties.


Alles wat zich in iemands hoofd kan afspelen,. Nieuwe locatie Kentalis Sint-Michielsgestel vastgelegd. In juni heeft Kentalis een huurcontract getekend voor de nieuwe kantoorlocatie in Sint.


Meerdere locaties gevonden. Door te luisteren helpen de 1. Dit gebeurt vanuit een landelijk bureau verdeeld over locaties in Nederland. De landelijke luisterlijn wordt vaker gebeld dan ooit. Omschrijving: Gehoord worden is een basisbehoefte van ieder mens.


Op de Limburgse locaties in Venlo en Heerlen worden dit jaar nog vijftig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts