woensdag 26 september 2018

Maattabel psv shirt

Ook met echte wedstrijd bedrukking. Officiële Shop PSV Thuisshirts! Shirts tegen lage prijzen. Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO. Hier vind je wat jij zoekt!


In de maattabel hieronder worden de werkelijke maten.

Deze maattabel geeft de werkelijke maat van onze shirts weer. De shirts zijn gemeten door deze plat op tafel te leggen. De breedte is gemeten van oksel tot oksel. De spelers van PSV dragen het shirt tijdens de warming up voor de.


Onderstaande maattabel kan als richtlijn worden gebruikt voor het kiezen van de juiste. In ons PSV assortiment vindt u de officiele shirts zowel thuis en uit als het derde shirt. Uiteraard zijn hier ook de trainingspakken van PSV verkrijgbaar.


Op deze pagina wordt de maattabel van Errea Sportswear, Adidas en Nike weergegeven.

Maattabel psv shirt

De afmetingen zijn weergegeven in centimeters. Maattabel met kledingmaten gezocht? Met deze kleding maattabellen kan je kledingmaten bepalen en omrekenen. Kleding maattabel om de kledingmaat te bepalen. Om je te helpen de juiste maat te bestellen, kun je gebruik maken van de onderstaande maattabellen.


Bestel hier shirts online. Let wel, gebruik de tabellen slechts als een. Het merk Girav richt zich specifiek op deze markt, door kwaliteitsshirts op de markt te brengen met extra lengte. Overhemden in lengtematen Overhemden in Lengtematen: Als lange man is het lastig om een goed passend. Find Yourself at Miinto.


Alle maten, makkelijk te vinden. De laatste fashiontrends. Op de voorkant van het PSV Eindhoven shirt is het clublogo zichtbaar en het. Shop naast voetbalshirts ook Umbro voetbalshorts en kousen.


Dit PSV -trainingsshirt wordt gedragen door de technische staf van PSV. Haal vandaag nog die shirts in huis. TIP: Ons premium T-shirt heeft een iets andere pasvorm dan onze standaard T- shirts.

De schouders en de mouwen zijn iets minder wijd dan die van het standaard T-shirt. PSV Poortugaal Thuisshirt - Custom Made aantal. Vind psv shirt maat m op Marktplaats.


Maattabel psv shirt

Voor iedereen een voordeel. Advies bij het opmeten van uw maat: Neem een t-shirt die u al heeft en goed bij u zit. Leg deze plat op een tafel en meet de maat van oksel tot oksel (half chest). Profiteer van lage prijzen en goedkope aanbiedingen. Vergelijk en koop bij de beste.


Methode 2: In plaats van een maat groter te nemen, kunt u ook een eigen shirt opmeten en deze vergelijken met de maten van onze fanshirts. De onderstaande maattabel gaat je zeker weten helpen met het maken van de juiste keuze. Bedrukking van naam is niet mogelijk. Controleer uw maat via onze maattabel ! De nieuwste en grootste collectie Voetbalshirts zijn nu extra snel en met korting leverbaar.


Bereken uw maat met de handige calculator. Bij elke maattabel vindt u een handige calculator waarmee u eenvoudig uw maat kunt. Wide Selection of Umbro PSV Eindhoven Football Kits and Jerseys available online from the official Umbro website.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts