vrijdag 24 augustus 2018

Whatsapp bericht kopieren en doorsturen

Wilt u een bericht van uzelf of een ander doorsturen naar iemand? Zo hoeft u het niet opnieuw te typen. Hoe kan ik standaard elke chat laten doorsturen naar een ander contact. Naast doorsturen , een bericht als favoriet markeren,.


Je ziet ook hoeveel opslagruimte een chat in beslag.

Dit om de verspreiding van desinformatie en. Word je horendol van pop-ups over nieuwe berichten uit een en dezelfde chatgroep? Het is tevens mogelijk om.


Je weet nu de basis over het verzenden van berichten en media. Dan kun je het doorsturen. De laatste optie die enorm handig is, is het doorsturen van berichten.


We leggen deze stappen uit voor iOS en Android. Kies hier voor Meer en daarna voor Chat e-mailen.

Kies voor de pijl en selecteer naar wie je het bericht wilt doorsturen. Op deze manier kun je ook meerdere berichten per keer doorsturen. Is het dan geen slimmer idee om dat bericht even in jouw e-mail te kopiëren en het vervolgens door te. Zorg vooral voor je eigen veiligheid en verwijder het bericht van je telefoon of tablet.


Hoe het bericht ingedrukt en er verschijnt aan de bovenkant een menutje. WhatsApp en nieuwsfeed:. Gelijktijdig doorsturen van meerdere items naar Android (links) en iOS (rechts). Zo nu en dan krijg ik via de sms whatsapp lollige berichtjes.


Alle reacties Link kopieren Rapporteren Bookmark deze post. Met Samsung Service en Support. Dit vanwege diverse dreigende taal en ik dit graag wilt vastleggen en. Zo weet je dat een bericht niet van de originele verzender afkomstig is. Om uw e-mail overzichtelijk te houden, kunt u e-mail verplaatsen naar IMAP-e-mailmappen.


Berichten kopiëren en verplaatsen. Kun je die berichten opslaan en er dan ook bestand van maken dat je kunt. Alleen even kopieren en proberen op een vaste pc denk.

Toch is doorsturen een geschikte manier om berichten te delen met één tot vijf personen. Ik wil de telefoon helemaal opnieuw installeren en wil daarvoor alle berichten opslaan. Is er een manier hoe ik ze bijvoorbeeld naar mijn hotmail als mail kan versturen? Door toegang te geven tot de microfoon van je computer kun je zelfs gesproken berichten opnemen en. Maar de media kan je opslaan in je fotostream en je berichten dan.


Soms totaal verkeerd opgevat. Je kunt in een zeer korte tijd zo’n veertig berichten krijgen en als. Houd het bericht ingedrukt en kies daarna een ontvanger.


De chatdienst gaat vanaf nu berichten die zijn doorgestuurd een label. Een gebruiker kan een bericht nog maar maximaal vijf keer doorsturen. Kan ik ook een sms via mijn computer sturen? De maatregel, die de verspreiding van geruchten moet tegengaan, was al in India in voege. Handig als je spijt hebt van een verzonden chatbericht.


Bovendien is vanaf vandaag de limiet. Je kunt berichten markeren door een bericht ingedrukt te houden en vervolgens bovenin beeld op het sterretje te drukken. Wanneer je dit aanpast worden voortaan je.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts