vrijdag 31 augustus 2018

Vv de walde

Pupil van de week Wanneer het eerste van VV De Blesse een competitiewedstrijd thuis speelt, dan is er een pupil van de week aanwezig. Voetbalvereniging de Walde. Vanaf deze zomer is het weer mogelijk om zelf je spelerspasfoto op je digitale spelerspas aan te passen. Aanstaande vrijdagavon augustus, om 19.


De drukbezochte Algemene Ledenvergadering van onze club werd vrijdag november j. Selectie SUDWEST tegen SC HEEREVEEN.

Ook voor volgende week staat er een mooie. Sommige widgets kunnen meerdere malen worden toegevoegd. Bij meermaals toevoegen wordt achter de widgetknop aangegeven hoeveel keer de widget is toegevoegd. Volleybalvereniging de Walde. Voor meer informatie, kijk op de website van de vereniging.


Dit complex is omsloten door een bomen-rij. De stan alle uitslagen, het programma en nog veel meer informatie over deze competitie. We stonden allemaal te ver voor de bal en een speler van de Walde kon vrij op Jari aflopen en hem deze keer wel omspelen.


Oeverzwaluwen C1- vv Heereveen C1.

Maar van een ‘wedstrijd’ was. Zoek je foto op datum, plaats of trefwoord. Druk de foto vervolgens af als foto, wanddecoratie of funproduct. En nog een WordPress site. Na enkele gesprekken heeft een werkgroep binnen v. Het laatste nieuws, alle wedstrijdverslagen, statistieken, de webshop en clubinformatie.


De Wâlde besloten om de samenwerking met Textielstra. De officiële website van v. Competitie NOK VR 5e klasse. Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website. Tegen Zeerobben waren we kansloos.


Vv de walde

Het was ook geen wedstrijd van als dit dan dat en na afloop deelde iedereen dezelfde mening. Lemmer vr– de Walde vr1. Helaas geen vervolg voor het vlaggenschip van vv Arum in het OFK te Franeker, want de jongens zijn zaterdag door de KNVB ingepland om de inhaal.


Met veel plezier ben ik de afgelopen vier jaar trainer van de 1e selectie van vv Zuidhorn geweest. Vandaag de nummer tegen de nummer laatst. De AMATEURVOETBALCLUBS STARTPAGINA van Jongeren-Startpagina.


De Walde JO11-- Oudehaske JO11-1.

Wedstrijdinfo Uitslagen. Nieuweschoot is een voetbalvereniging in Heerenveen. Fairplay, voetballen en gezelligheid horen bij onze voetbalclub. Na het debacle tegen WHC mag Staphorst het komende zaterdag in het kader van de districtsbeker opnemen tegen de Wâlde.


Voorbeschouwing de Wâlde - VV Staphorst. WORKUM - CVVO 2: Sportpark de Rolpeal: sep. Amateurvoetbal nieuwsberichten uit regio Noord. De Leeuwarder zei woensdag op de zitting van rechter Tom Wolters dat hij de vrouw met geen vinger had aangeraakt.


HARDEGARIJP – Hardegarijp kende een wisselvallige winterstop. In de zaal pakte de ploeg de Tytsjerksteradielcup, na een zeer knappe 2-overwinning op titelfavoriet. Sybren de Jong na een dramatische start zijn meerdere in de reserves van v. OUDEGA – De Walde mag gerust een angstgegner genoemd worden voor de ploeg van trainer Rob de Jong.


In de afgelopen twee seizoenen dat Hardegarijp in de tweede. Foursquare uses cookies to provide you with an optimal experience, to personalize ads that you may see, and to help.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts