dinsdag 28 augustus 2018

Invoering wet big 2

Vind de beste deal bij Dennisdeal. Elektronica koop je bij Dennis! Op december presenteerde het ministerie van VWS het wetsvoorstel wet BIG. Binnen de wet BIG is geregeld dat de minister van.


In reactie op de internetconsultatie.

Invoering wet big 2

Verpleegkundigen kunnen zich registreren voor het BIG -Register. Invoering roept vragen op bij. Big staat voor Beroepen Individuele Gezondheidszorg.


In een nieuwsbericht van het CIBG is bekend gemaakt dat door een wijziging in de wet BIG -zorgverleners per april verplicht zijn hun BIG. De brancheorganisaties in de zorg zijn het met de Commissie Meurs eens dat het. BIG en de beheerste invoering in zorgorganisaties.


U moet ervoor zorgen dat iedereen uw BIG -nummer makkelijk kan vinden. Heeft deze informatie u.

Hoofdstuk Aanbevelingen ten aanzien van de invoering van een collectieve. Een verpleegkundige uit de psychiatrie en een uit het ziekenhuis hopen van harte dat de wet BIG - er in zijn huidige. De invoering gaat in de praktijk.


Alleen wie in het register is ingeschreven,. De zorgaanbieder wijst de categorie zorgverleners aan die binnen zijn instelling bevoegd is om zorg. Het actualiseren van het deskundigheidsgebied van de verpleegkundige en de invoering van de. Nederland bij de invulling van de wet BIG. Deze brief kunt u in stap onder ‘reageren op.


Invoering wet big 2

Wet algemene bepalingen. BIG -geregistreerde artsen zijn straks verplicht om hun registratienummer te vermelden. Welzijn en Sport wil een oplossing met aandacht voor de administratieve lasten en voldoende tijd voor de invoering. De KNMG ondersteunt dit.


Bovendien vult deze wet de Omgevingswet met een aantal essentiële onderdelen aan. Algemene informatie AVG. Inschrijven in het BIG -register;. En wat er moet gebeuren bij klachten.

Schippers baseert zich op een advies van het RIVM, dat vorig jaar al vond. Gordon naar de anamneselijst eten en drinken. Er is een tijd geleden nogal wat op het nieuws geweest over de invoering van een wet. De username van de oorspronkelijke plaatser van deze.


Invoering wet big 2

Afgesproken is dat de VNG in samenwerking met het IPO op basis van de kwaliteitscriteria 2. Een aankondiging in de Staatscourant bevestigde gisteren de langverwachte invoering van de nieuwe wet ,. Minister alsnog regels stellen in een AMvB. Via de WGBO wetgeving of door gebruik te maken van de wet klachtrecht Cliënten in de Zorgsector. Met de invoering van PSD2. Of een boete van van de wereldwijde jaaromzet,. Volgens de wet moet u de degene van wie u gegevens verzamelt informeren over deze verwerking.


Wanneer werd de euro ingevoerd? Verwijzingen naar landelijke, lokale en internationale overheidsinstellingen. Bevat ook alle persberichten. Kabinet introduceert subsidie van 1. Gevolgen invoering WMO voor werknemers in de zorg. De wet BIG staat voor wet op de beroepen in de.


De overheid heeft sinds de invoering van de wet BIG nog geen wet - en regelgeving ingevoerd voor.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts