vrijdag 13 juli 2018

Synoniemen pincode

Woorden die (ongeveer) hetzelfde betekenen als ‘code’, met toelichting en mogelijkheden om verder te zoeken. Nederlandse synoniemen voor pincode - Interglot woordenboek. Pincode - betekenissen en gebruik van het woord. Synoniemen en ander woord.


Meer informatie over Engelse woord: pin, met inbegrip van definitie, synoniemen , antoniem uitspraak. Behalve voor het vertalen van woorden, kun je bij ons ook terecht voor synoniemen. Dit is een verzameling van meer dan 15.


De Woxikon synoniem -databank helpt je bij het vinden van woorden met dezelfde of gelijksoortige betekenis, evenals het vinden van antonymen om de tegenovergestelde. Pin - betekenissen en gebruik van het woord. De betekenis van pincode vind je op deze pagina. Er werden verschillende definities van pincode gevonden in de woordenlijst.


Andere definities, verklaringen. De naam PIN komt van de pincode die nodig is bij het gebruiken van de kaart. Door experts geschreven. Indien je zelf nog een definitie of synoniem kent, kan je deze. Maak een cijferige pincode aan.


De volgende keer dat je inlogt kan je inloggen met deze pincode i. Hou je pincode geheim, deel ze met nieman schrijf ze nergens op en bewaar ze zeker niet in je portefeuille bij je kaart. Nadat Tom vier keer een verkeerde pincode had ingegeven, slikte de geldautomaat zijn kaart in. Een gebruikersnaam of schuilnaam zijn ook synoniemen van elkaar. Veilig en snel inloggen bij ASN Online Bankieren.


Regel hier direct je betaal-, spaar- of beleggingsacties. Leerlingen worden meer dan ooit beoordeeld op hun prestaties en taalniveau. Of u nu werkt met het boek, digitaal of met een. Controleer datum en tijd van uw computer en log daarna opnieuw in.


Je verzekerdennummer is net als je pincode een code welke je voor jezelf moet houden. Reageer nooit op e-mails of appjes met verzoeken om persoonlijke inlogcodes of pincode. Hiermee voorkom je fraude.


Banken, creditcard maatschappijen en bijvoorbeeld webshops vragen hier nooit om. Inloggen doet u makkelijk en snel met alleen een pincode. U activeert de app eenmalig met uw DigiD. Ben je op zoek naar een goedkoop Sim Only of mobiel abonnement?


Ik ben mijn pincode vergeten! Ho dimenticato il mio codice PIN. Ik kan zijn vriendelijkheid niet vergeten. Search for: Recent Posts. Anonymous on Hello world!


Of het nu je pincode of een mailtje is. Je vertrouwt misschien nu je gegevens toe aan deze overhei maar hoe ziet de wereld er over een paar jaar uit? Kan nuttig zijn bij oplossen van kruiswoordpuzzel of kwis.


Alle kruiswoordpuzzels en synoniemen die het woord gebruiken Priemgetal. Probeer een bredere zoekterm of synoniem. De pincode van jouw eID-kaart (elektronische identiteitskaart) is je per post toegestuurd. Deze manier van betalen zal echter steeds vaker als synoniem gebruikt worden voor pinnen met. Bovendien geeft de combinatie van pincode en pinpas de klant een.


Plastic kaartje, waarop de gegevens van de rekeninghouder zijn vermeld (voorzien van geheime pincode ). Een website vol quizvragen, cryptogrammen, anagrammen, aanvulpuzzels, synoniemen , citaten en andere leuke weetjes! Een synoniem voor controleren. Mark: Heb je zijn paspoort geverifiëerd?


Tineke: Dat is het eerste wat ik vanochtend gecontroleerd heb! Je kunt ook zelf een definitie van initieel toevoegen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts