vrijdag 20 juli 2018

Makro klantenservice vacature

Lijkt het jou leuk om mensen te helpen via de telefoon? Kom werken op een klantenservice. Werken als promotiemedewerker? Of als catering medewerker? Timing doet er alles aan om aanpakkers en opdrachtgevers bij elkaar te brengen!


Aandacht voor de balans tussen werk en privé. Bekijk direct onze actuele vacatures! Makro biedt een wereld aan goede banen en carrièremogelijkheden. Ook voor werken bij Makro geldt: we bieden alle mogelijkheden onder een dak.


Makro -pas Een (extra) pas aanvragen, iemand machtigen om inkopen te doen en de vele voordelen van de Makro -pas. Je gaat vanaf juni aan de slag als klantadviseur bij Makro. Je bent als klantadviseur het eerste aanspreekpunt voor klanten die besteld hebben bij. Makro op zoek naar Vlaamssprekende klantenservice toppers die willen. Een nieuwe baan met leuk werk.


Dat kan bij Makro , de zelfbedieningsgroothandel. Vacatures Makro klantenservice. Nederland en in het buitenland. Fulltime baan, parttime baan, tijdelijke baan. Ik heb online kerstpakketten besteld en ik wil graag weten wat de status is van mijn bestelling?


Hoe kan ik een kopiefactuur opvragen of hoe retourneer ik. Ben jij op zoek naar een leuke, afwisselende functie in een (commercieel) gedreven team? Wat houdt de functie in? Wie weet kom jij straks. Binnen de functie maak jij deel uit van het inkoopteam van Makro Kerstpakketten en houd jij je bezig met de.


Maak deel uit van de Makro -familie! Op zoek naar een nieuwe baan? Hier vind je alle vacatures bij Sligro Food Group. Solliciteer direct online!


Benut uw professionele netwerk en vind een baan. Vind vandaag een nieuwe baan! Dagelijks nieuwe vacatures in Makro. Is deze vacature iets voor jou?


Teleperformance biedt jou een direct contract aan als klantenservice medewerker en je komt dus niet in dienst van een uitzendbureau. Wil je parttime of fulltime werken? Heb je veel of weinig ervaring? En zoek je iets bij jou in de buurt?


Jij hebt nu de kans om te gaan werken in Barcelona als klantenservice medewerker voor een. De leukste ANWB banen bij Timing. Als klantenservice medewerker bij het Leden Service Center ben je de hele dag aan het bellen. Hoewel dat niet zo verrassend is,. Heeft u een vraag over onze kerstpakketten, showrooms of contactgegevens?


Dan sluit deze vacature. De klantenservice van Makro Kerstpakketten helpt u graag! Onze klantenservice afdeling in Hoofddorp is één van onze belangrijkste afdelingen. Op deze afdeling heb je contact met onze leden via telefonie, chat en e-mail.


Reageer dan op onze vacatures , verstuur een open sollicitatie of meld je aan voor onze vacature e-mailservice. Klantenservice Zelf regelen,. GLS heeft vele interessante vacatures in de logistiek beschikbaar.


Kijk snel tussen de openstaande functies en reageer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts