dinsdag 24 juli 2018

Facebook storing 2019

Facebook storing 2019

Hulp nodig met telefoonnummers van de klantenservice? Direct vakkundig geholpen. Vind telefoonnummers, adressen en postcodes van duizenden bedrijven en personen.


Facebook storing 2019

Laat dan hieronder een reactie achter. Het bedrijf van Mark Zuckerberg heeft niks gezegd over een mogelijke oorzaak van de storing.

Facebook storing 2019

Redactie overspoeld met selfies. Gebruikers van beide platforms klagen dat ze geen berichten meer kunnen. Ongeveer een half uur lang waren de website en apps niet bereikbaar. Laden je updates niet of kan je niet posten? Hier zie je wat er aan de hand is.


Maak contact met vrienden, familie en andere mensen die je kent. Op zoek naar contactgegevens? Vind ze gemakkelijk en snel via Telefoonboek.

Verschillende gebruikers maken melding van een storing bij WhatsApp. Vooral West-Europa en Noord. De oorzaak van de problemen is onbeken maar de site is niet te bezoeken. Bij concurrent Telegram ging de champagne open.


Berichtenplatform Telegram heeft naar eigen zeggen binnen een dag drie miljoen aanmeldingen. But you can stop it from logging your location and can. Daardoor zijn de diensten niet of niet goed te gebruiken. Op Instagram kunnen veel gebruikers hun tijdlijn.


Ze krijgen de boodschap dat de website snel terug online zal. De problemen zijn in de nacht van woensdag op donderdag opgelost geraakt, zo heeft. En daardoor kon Chelsea FC de komst van Frank Lampard niet wereldkundig maken. If you’re wondering how to delete your Instagram account.


Real-time overzicht van storingen en problemen bij Proximus. Sinds maandagochtend 08:uur heeft de Rabobank last van een storing. Werkt de messenger niet? Storing Common Data Service.

Wij laten zien wat er aan de hand is. Den Helder – Na de technische storing van donderdag is er vrijdag opnieuw een storing bij de Teso. Het gevolg is dat er vrijdag geen tweede boot kan. Geen melding maar toch een storing ? Bell of mail met onze supportafdeling.


Als een van onze diensten niet beschikbaar is door een storing , kun je dat op deze pagina zien. Bekijk hier de storingen en geplande werkzaamheden, en lees hoe je een storing kunt melden bij Telfort. Heb je een storing met producten of diensten van KPN? De app lijkt nog wel te werken.


Hierdoor kunnen geen berichte geplaatst worden. Het kan zo zijn dat de bank er langer over doet om het bedrag te verwerken of dat er een storing is. Met deze jaarlijkse opgave voor agrarisch ondernemers geeft u gegevens aan ons door voor de Landbouwtelling en de. Download de afvalkalender door uw postcode en huisnummer in te vullen. Is er een storing of voeren we onderhoud uit op onze systemen?


Dan melden we dit rechtsboven naast de inlogknop. De Uitmarkt is de opening van het nationale culturele seizoen, al jaar in het laatste weekend van augustus.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts