maandag 9 juli 2018

Storing whatsapp

Hulp nodig met telefoonnummers van de klantenservice? Direct vakkundig geholpen. Actuel overzicht van storingen en problemen voor Whatsapp. Hier zie je wat er fout gaat. Bekijk op deze pagina welke storingen zich voordoen en belangrijker nog!


Nuttige tips en Trucks hier te vinden.

Geen paniek, wij hebben een paar acties die je kunt ondernemen waarmee de storing zo verholpen is. De apps kampten woensdag met een storing die. Bij veel gebruikers maakte de app ruim een uur lang geen verbinding meer.


Sinds woensdagmiddag 15. Met deze tips kun je het zo oplossen. Verstuurde berichten kwamen met een vertraging of zelfs helemaal niet aan.


Rond 17:waren de eerste connectie problemen zichtbaar en al snel konden. Ze kunnen geen berichten meer versturen of ontvangen.

Storing whatsapp

Check het artikel voor meer details over de storing. Berichtendienst Whatsapp kampte dinsdagavond met een korte, maar grote storing. Het euvel lijkt verholpen. WhatsApp moet geïnstalleerd zijn op je telefoon. De storing begon rond 19.


Door op de downloadknop te klikken, ga je akkoord met onze voorwaarden en privacybeleid. Mijn whatsapp maakt sinds vanavond geen verbinding meer. Toestel opnieuw opgestart, whats app verwijderd maar kom er niet meer opnieuw op, netwerkinstel. Vandaar dat je een tijdje geen berichten kon versturen of ontvangen. Wij leggen alles eenvoudig uit zodat iedereen een storing kan oplossen.


Daardoor zijn de diensten niet of niet goed te gebruiken. De problemen hebben voornamelijk. Vrijdagochtend kampte berichtendienst Whatsapp met een grote storing.


Rond uur was het weer mogelijk om berichten te sturen en ontvangen. Lees hier alle recente reacties. Er is vanaf 16:een storing bij Whatsapp. Laat dan hieronder een reactie achter.


Storing whatsapp

Berichten die via dit kanaal worden verstuurd worden niet bij Univé afgeleverd.

Appen of een foto op social media plaatsen gaat moeilijk zondagmiddag. Whatsapp heeft woensdagavond te kampen gehad met een grote storing. Volgens de website Allestoringen.


De berichtendienst lag sinds 08. Bekijk alle actuele storingen , problemen en oplossingen van jouw favoriete diensten, apps en bedrijven. Bekijk hier de storingen en geplande werkzaamheden, en lees hoe je een storing kunt melden bij Telfort. Heb je problemen met je verbinding?


Storing whatsapp

De wereldwijde storing bij berichtenservice Whatsapp lijkt na een kwartier alweer voorbij. Zo bent u altijd direct op de hoogte van een storing in het veilproces op de locaties Aalsmeer, Naaldwijk en Rijnsburg. Gelukkig zag Twitterend Nederland daar de humor wel van in. Op andere wifi netwerken en 4g hebben we geen problemen.


Alle actuele storingen op het Solcon netwerk en gepland onderhoud aan onze internet, televisie en telefonie diensten kunt u op deze pagina.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts