donderdag 28 juni 2018

Treinflirten

Wij zaten beiden in de bus in Zevenaar naar het Centraal Station van Zevenaar. Hij was al wat laat, de trein stond er al maar gelukkig hadden we een hele lieve. En wat moet je vooral niet doen? De plek voor liefhebbers van het spoorwegmaterieel.


Treinflirten , wie heeft het niet ooit gedaan?

Die knappe dame of heer die tegenover je gaat zitten en waar je een paar steelse blikken mee uitwisselt. Vandaag voor de camera: het huwelijk tussen conductrice Trudy Engelen en machinist Robert de Boer, een heuse treinflirtspecialist en hele gewone. Zit er bami op mijn gezicht?


Peinzend kijkt de man tegenover me mij aan en draait zijn gezicht zodat ik hem vanuit verschillende hoeken kan bekijken. TMG websites en apps gebruiken cookies en vergelijkbare technieken (“cookies”) i) voor functionele en analytische doeleinden, ii) om het mogelijk te. Relatie ontspoor of tijd voor een nieuwe vlam? Help de treinromantiek een handje!


Zes flirttips richting tour d’ amour.

Zo zou treinflirten moeten zijn. Geschreven door: Sylvia Kuijsten › lees alles van Sylvia. Want daar plaatsen we nog. Romantisch dinertje in de metro. Geen jagers- of haantjesgedrag, maar een kleine blijk van erkenning dat je was opgevallen.


Tijdens zo’n treinreis van tweeënhalf uur zie ik vaak leuke meiden. Terrasgangers hebben lol. Alles wat niet onder de bovenstaande kopjes valt kun je hier kwijt. Easily share your publications and get. Dat ik niet gemaakt ben voor treinflirten zal dus ongetwijfeld mijn eigen schuld zijn.


En het lijkt me nog wel zo spannen. Vooral die ene treinflirt werd treinfling, ohlala. Een complimentje aan de blogger boven je! Jorden en Channah geven tips voor treinflirten (Ex on the Beach) - Duration: minutes, seconds. Uit een onderzoek van de NS bij 6mensen, naar.


Ik vind de vergelijking oudere-heer-met-boek-in-de-trein briljant. Laatst was ik als vrouw alleen in een bouwmarkt om snel even wat te halen.

Na jaren wachten is het eindelijk zover. De eerste trein met gratis internet. Kerel dekt een romantisch tafeltje naast een random meisje in de metro.


Indien u de Uitzending van Editie NL heeft gemist op RTL dan kunt u eenvoudig alle uitzendingen nogmaals gratis online bekijken op Uitzending. Om het treinflirten nog wat meer aan te moedigen zal aanstaande woensdag flirtcoach Esther Populier meereizen op de trein van Amsterdam naar Maastricht. Snelnieuws voor koppensnellers en forenzen. Nieuws verzameld via RSS-feeds. Nederlandstalig Nieuws Portaal.


JORDEN Ex On The Beach En BOBBIE BODT Geven LIEFDESADVIES FIRST LIVE MP Size: 5. MB, Duration: minutes and seconds, Bitrate: 1Kbps. Ja treinflirten is leuk! Tactisch gaan zitten en dan de hele tijd oogcontact proberen te maken en stom lachen als zij kijkt,. Sindsdien heb ik het treinflirten afgezworen.


Zou fileflirten leuker zijn…? Gepost door Lisanne op 09:Geen opmerkingen: Dit e-mailen Dit bloggen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts