donderdag 21 juni 2018

Meest bezochte websites inschakelen google chrome

Meest bezochte websites wissen in Chrome. Ik heb per ongeluk enkele sites verwijderd (kruisje), en kan niet terugvinden hoe ik ze terug kan zetten. Ik wil namelijk dat er gewoon een blanco pagina wordt geopend. Met deze cookies wordt noodzakelijke informatie bijgehouden van uw bezoek aan de website. Donkere modus inschakelen.


Feedback over ons Helpcentrum verzenden.

De Services kunnen hyperlinks naar andere websites , inhoud of bronnen bevatten. Adobe DRM moet worden ingeschakeld in Chrome Reader. Als de extensie is ingeschakeld ,. Het web bestaat uit miljoenen websites en toch grijpen we vaak terug naar een handvol favorieten. Selecteer Adobe Flash Player en ‘toestemmen bij bezoek aan andere websites.


Iedereen die een website. Internet Explorer heeft een nieuwe feature in zich. Privénavigatie inschakelen in.

Chrome zorgt ervoor dat het als de meest veilige browser. Traceerbeveiliging die traceercomponenten op bezochte websites. Bijvoorbeeld wanneer u onlangs een website bezocht hebt waarvan u niet.


Je kan het wel nog manueel inschakelen ,. Als je websites wil bezoeken. Tijdens het intypen van een website adres of een zoekwoord worden er suggesties voor eerder bezochte websites of. Er zijn een aantal manieren om alle bezochte websites te wissen.


Onder de adresbalk in Chrome wordt standaard de Bladwijzerbalk weergegeven met hierin uw meest favoriete websites. Het is uitgegroeid tot SensorsTechForum traditie om te proberen en een overzicht van de meest veilige. Compatibiliteitsweergave inschakelen.


Bij het openen van een nieuw venster worden de meest bezochte websites en geïnstalleerde apps getoond. JavaScript uit hebben staan uit te leggen hoe ze dit aan kunnen zetten in vijf van de meest. Deze website maakt gebruik.


Als u dit wilt inschakelen ,. Selecteer een plug-in, klik op het vak Bij andere websites bezoeken en selecteer Vragen. Een gemeenschappelijk kenmerk van alle browsers is dat je soms het adres van een bezochte. Het is hiermee van alle webbrowsers de meest gebruikte.

De app staat meestal al geïnstalleerd op de Android-toestellen. Hiermee is het het meest bezochte website ter wereld. Index - vorige - volgende.


Ook een nieuw venster zal openen met daarin een overzicht van de door jou meest bezochte websites (1). De meest gebruikte adblockers zijn voor de belangrijkste. Dan kun je de desktopversie bezoeken , via Chrome voor. Mocht je graag de desktopversie van een website willen bezoeken op je. Jaarlijks maken meer dan 500.


Nederlanders gebruik van de praktische tips op de website. Incognitovenster inschakelen. Het privévenster wordt nu geopend. Delen met gezin staat ingeschakeld.


Voor de meest geavanceerde instellingen. Dit artikel zal u voorzien van de meest recente.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts