woensdag 20 juni 2018

Toffe raadsels

Wij houden wel van een goede breinbreker op zijn tijd. Deze drie raadsels zetten je flink aan het denken. Succes alvast om dit op te lossen. Hier vind je grappige raadsels , moeilijke raadsels en raadseltjes voor kinderen. Probeer alle antwoorden te raden maar kan je ook de wiskundige raadsels oplossen?


Waarom heeft een kip geen tieten?

Raadsels met oplossingen en antwoorden. Weet jij de antwoorden op deze raadseltjes? Zelf gratis een quiz maken en samenstellen. Leuke quizvragen en raadsels ! Vind allerlei leuke vragen.


Vond je dit een nuttige review? De leukste raadsels , puzzels en breinbrekers. Heb jij de oplossing voor elk raadsel.

Een doorsnee Vlaams koppel heeft problemen met de seks. De vrouw slaagt er namelijk nooit in om klaar te komen wanneer ze met haar man de liefde bedrijft. De raadsels van onze site natuurlijk! To be, or not to ben, dat is de vraag! Wordt jij de nieuwe Shakespeare?


Toffe raadsels

Deze zijn ook uiterst geschikt voor een Toffe dag met. Jouw team moet heel goed samenwerken om alle raadsels op te lossen en te ontsnappen uit de Escape. Onderweg zijn er diverse vragen en raadsels die jullie mogen oplossen. Op zoek naar een Toffe activiteit voor grote groepen in het kader van teambuilding.


Quizvragen met antwoorden en raadsels. Wat wordt natter, narmate het meer droogt? Wat gaat omhoog als de regen naar beneden komt? Quiza is de leukste plek voor online quizzen, tests en raadsels. Doordenkertjes raadsels.


Toffe raadsels

Deze raadseltjes uit de categorie doordenkertjes zullen je brein stevig aan het werk zetten. Ze zijn niet altijd heel moeilijk, maar toch zal. We moesten als opdracht het telefoonnummer van juf Sara onthouden.

Tijdens de wandeling kregen we super toffe raadsels. Op januari was het de verjaardag van Pratita J. In de escaperoom vliegt de tijd. Toffe raadsels en het thema is goed uitgewerkt. E en man komt een dorp binnen op vrijdag, hij gaat naar een herberg, eet daar zijn avondmaaltij en gaat slapen.


Toffe links Interessante links naar websites. Droedels met oplossingen en antwoorden. En ondertussen spelen we natuurlijk toffe spellen, want daarvoor zijn we immers op het Schierzomerkamp!


Weerwolven van Wakkerdam. Op kaartjes staan bizarre raadsels. Ze hebben ook toffe zomervakantieboeken vol met leuke oefeningen, raadsels , spelletjes, verhalen en knutselwerkjes.


De vakantieboeken zijn er voor peuters,. Ik heb geprobeerd niet zomaar een handvol bekende raadsels te verzamelen, maar heb me gericht op raadsels die iets. Je hebt gekozen voor de categorie: jeugd! Hieronder hebben wij alle jeugd moppen staan die over deze categorie gaan. De moppen zijn gesorteerd op alfabet.


Hebben vissen een geheugen? Waar komt het gedonder tijdens een onweersbui vandaan?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts