donderdag 15 maart 2018

Kapper oosterhout

Plan nu direct jouw afspraak online of telefonisch. Persoonlijk haaradvies, ruime openingstijden, studentenkorting, AMI card voordelen. Boek uw Hotel in Oosterhout online.


Koop nu en bespaar geld vandaag. Profiteer van deze aanbieding!

Op zoek naar kapper oosterhout? Telefoonnummer, adres en meer! Overzicht van kappers en kapsalons in regio Oosterhout , Noord-Brabant. Herenkapper, dameskapper, kinderkapper, thuiskapper of barber.


Kapper gezocht in Oosterhout ? We werken zonder afspraak en zijn vaak open in de avonduren. Een kapper Oosterhout die begrijpt welke coupe u voor ogen heeft.

Een professionele aanpak met een grote passie voor het vak. Maak online uw afspraak. Bekijk onze salons, blogs, shop en meer!


Kapper oosterhout

Ben jij op zoek naar een goede kapper de regio Made, Oosterhout , Drimmelen en Raamsdonksveer? Dan zit je bij Tony’s Hair Factory goed. Ook vanuit Hoge, Lage Zwaluwe.


Voor ieder haarprobleem of haarwens een passende oplossing zoals haarwerken, haarstuk (t-parting, v-parting), pruik of haaraanvullingen. De specialist op het gebied. Midden in het bruisende centrum van Oosterhout vindt u onze salon.


Voor elke behandeling wordt de tijd genomen en staat aandacht voor de klant centraal. Op dit moment kun je alleen voor een knipbeurt online reserveren. Wil je ook gekleurd worden? In tegenstelling tot veel andere kapsalons zijn wij ook op maandag geopend m. Reserveer online, laagste prijzen.


Dit is milieuvriendelijk en veel beter en gezonder voor jouw hoofdhuid en haar en ook gezonder voor onze kappers en stylisten om mee te werken. Wij verwelkomen je graag bij BrainWash Oosterhout.

Kapsalon Hair on the FLOOR in Oosterhout. Je vindt ons op Arkendonk 20. Bij ons staan kwaliteit en een scherpe. Een gezellige sfeer en vakkundig advies behoren tot de dagelijkse gang van zaken. JOUW BARBIER IN OOSTERHOUT.


In een rustgevende ambiance hoor je de vogeltjes fluiten en onderga je in een oase van serene. Jouw haar, jouw stijl, jouw kapper. Brainwash gebruikt cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen. Team kappers , snel knap geknipt met onze sms service.


Oosterhout de kapsalon in OOSTERHOUT NB, hier vindt u de contactgegevens, openingstijden, behandelingen, merken, producten en aanbiedingen! Ik ben Kim Lodder Remie, geboren in Breda en samenwonend in Oosterhout. Voor al uw kappers benodigdheden zowel particulier als zakelijk (groothandel).


In onze winkel staan wij graag voor u klaar en kunnen wij u op professionele wijze. We hebben de eerste tussenstand van deze landelijke wedstrijd. Deze kappers deal bestaat uit een uitgebreide behandeling met wassen,. Je lekker laten verwennen in een gemoedelijke sfeer dan ben je bij ons. Info over kappers oosterhout nb.


Resultaten van zoekmachines! De grondlegger Wout Rombout startte halverwege de jaren zijn. Welkom op de website van Mickel Schraven Hairdesigners! Wij zij een moderne dames- en herenkapsalon gevestigd in Ulvenhout (Breda).


Kapper oosterhout

Zoek je kwaliteit voor een vriendelijke prijs en wil je naar de kapper wanneer dat jou uitkomt?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts