vrijdag 23 maart 2018

Extreem moeilijke raadsels

De top tien van leukste raadsels en beste breinbrekers Dit is een vervolg op de top van moeilijkste raadsels van de wereld. Bekijk hier de vorige vi. Wij houden wel van een goede breinbreker op zijn tijd.


Deze drie raadsels zetten je flink aan het denken. Succes alvast om dit op te lossen. Test jezelf met deze moeilijke raadsels , ook zitten er een aantal makkelijke raadsels bij om je hersenen te trainen.

Wees niet bang als je er niet uitkom. Sommige raadsels zijn zo moeilijk dat je je brein erover kan breken. Kinderen puzzelen al van kleins af aan. Het is weer woensdag en de week is dus weer doormidden!


Moet jij ook nog twee dagen werken? Dan heb je vast wel even zin om een leuk raadseltje te doen. Moeilijke raadsels met oplossingen. Weet jij de antwoorden op deze raadseltjes?

Waarom kon ik dit eenvoudige raadseltje niet oplossen? Of ben jij een van de weinigen die wel de. Onze breinbrekers pagina. Op deze pagina vind u de lastige raadsels en puzzels. Als je in deze categorie klaar bent kun je.


Hieronder hebben wij alle raadsels moppen staan die over deze categorie gaan. De moppen zijn gesorteerd. Omdat er allerhande verschillende raadseltjes bestaan, hebben we de raadsels opgedeeld in categorieën. Klik op één van onderstaande afbeeldingen om. Daarom hebben we hier super lastige raadsels voor je om alvast een beetje te kunnen oefenen.


Het is een hwwl makkelijk raadsel , je moet alleen en beetje logisch nadenken. Je hebt gekozen voor de categorie: raadsels ! Duivelse sudoku is alleen voor ervaren sudoku oplossers. Het is extreem moeilijk, wees klaar om er een hoofdpijn van krijgen. Kan jij deze hele moeilijke IQ vragen beantwoorden?


Vraag van Hoeveel benen hebben drie honden en een kat? We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.

Wij vinden het altijd leuk om raadsels of puzzels van andere liefhebbers te ontvangen. Extreem moeilijke raadsels met antwoord. Raadsels worden flauw als je de oplossingsmethode weet.


In dit geval bestaat die methode natuurlijk in de eerste plaats uit logisch nadenken. MOEILIJKSTE RAADSEL TOT NU TOE! WillyWortel♀ woordjesleren. Overhoor jezelf in het Engels. Naast je schoenen lopen.


Je kent het spreekwoord naast je schoenen lopen toch wel? Warning de volgende mop is extreem hard pak dit niet persoonlijk aan ~~! Achter één ervan staat een dure auto, achter de twee anderen staat een geit.


Vaak niet de moeilijkste maar wel de grappigste raadsel kun je vinden door hier naartoe te gaan. Het moeilijkste raadsel aller tijden (Engels: The hardest logic puzzle ever) is de naam gegeven door George Boolos aan een raadsel uit de krant La Repubblica.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts