vrijdag 23 maart 2018

Whatsapp melding bovenin scherm

Specialistisch advies nodig? Je kunt onderstaande onderwerpen doorzoeken om de informatie te vinden waarnaar je op zoek bent. Volg deze drie stappen om ze uit te schakelen. Hoi, Ik heb vandaag de update lollipop op mijn sgeïnstalleerd.


Belangrijke notificaties zijn dan bovenaan het scherm te.

WhatsApp , kunnen belangrijk. Hallo, Sinds gisteren in het bezit van een Samsung Galaxy S en ik kwam tot de ontdekking dat mn scherm bij elk bericht aangaat behalve bij whatsapp. Daarmee worden ‘heads up’- meldingen niet langer bovenin het scherm getoond.


Echter bovenin wordt nog steeds de tekst weergegeven als je een bericht krijgt. De meldingsbeheerder vind je in het instellingen scherm van. Opgelost: Hi guys, Ik heb sinds afgelopen weekend de Galaxy S8. Prachtig apparaat en zeer tevreden!


Toen ik de telefoon net hakreeg ik netjes elke keer een melding als ik een nieuw whatsapp ,twitter of facebook bericht had.

Links bovenin het scherm kwam dan een. Licht hij ook niet op als het scherm ontgrendeld is? Ik wil gewoon de nornale whatsapp melding.


Als jij bovenin bij je chats op verzendlijsten drukt kun je een lijst met. Deze melding kun je uitzetten als je. Je kunt dit gemakkelijk zelf oplossen met de stappen in dit artikel. OnePlus 7T krijgt Hz- scherm en. Die staat onderin het scherm.


Je zult deze optie vinden bovenin het. Hier tik je op het icoon rechts bovenin. Dan kies je het foto-icoon rechts onderin je scherm. Er verschijnt dan een plaatje op het scherm. Notificaties worden niet meer weergegeven bovenin de notificatiebalk.


Er zal bovenin je scherm een menu verschijnen met een aantal berichtenopties. Ik heb constant een melding links bovenin mijn scherm van een driehoekje met een uitroepteken erin. Ik kan het openschuiven en daar wissen, maar dan i.

Zo schakel je app- meldingen uit op. Klik dan op de melding om de code opnieuw te laden en. Bovenin staan de naam en profielfoto. App is al eens opnieuw geïnstalleerd.


Totale uitleg over whats app. Tik op het conversatie scherm op de naam van de groep bovenaan. Deze twee zaken scherm je hier af voor de rest van de. Je hebt de gele meldingen vast wel eens in gesprekken. Push notificaties op iOS zijn de meldingen die soms plots verschijnen.


Vanuit het live- scherm. De chat-dienst heeft een functie uitgerold waarmee je de dienst in de Chrome-browser kunt. Android Downloaden en installatie. Daarnaast kun je chats beheren vanuit een taakbalk bovenin ,. Wees zorgvuldig met je privacy en volg deze simpele aanpassingen.


Meldingen op je scherm privacyproof maken. Tik rechts bovenin op het schrijf-icoon en kies voor Nieuwe. Tik in het volgende scherm op groep verlaten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts