dinsdag 26 september 2017

Hoe kneutels maken

De leukste design hoesjes met de gaafste prints vind je in ons grote assortiment. GSMpunt zorgt voor een snelle levering en goede service. U betaalt geen verzendkosten. Alle hoesjes bij GSMpunt. Boek uw Hotel in Marken online.


Reserveer online, laagste prijzen. Op zoek naar contactgegevens? Vind ze gemakkelijk en snel via Telefoonboek. Ik laat je in het filmpje zien hoe je een happer kan vouwen en ik laat je zien dat je ze leuk kan versieren en knutselen tot bijvoorbeeld een haai, een kip.


Het knutselen van Wenskaarten is een heel veel beoefende hobby. Een ballonauto knutselen. Het maken van een ballonauto is een leuk knutselwerkje en een educatief wetenschappelijk experiment dat samen met kinderen gedaan kan worden. Veel plezier met knutselen ! Pompoenen, ook wel pom pom, van wol kun je maken op kartonnen cirkels. Het karton wordt omwikkeld met wol.


Wil je een feesthoedje maken ? Van een papieren kegel kun je een hoop verschillende dingen knutselen en gelukkig zijn ze ook. Hoe maak je papier-mach. In dit artikel kun je lezen en zien hoe je een knikkerspel kunt maken van hout. Leuk voor de wat ouder kinderen,. Zelf kaarten maken knutselen , begint met deze pagina.


Je kunt op de computer kaarten maken of printen bij Hema. Maar zelf doen is leuker. Er worden vaak beeldjes gemaakt van paverpol, pretex, powertex of een andere decoratieverharder of textielverharder.


Er bestaan echte pompom-makers van diverse merken, die je kan kopen in de hobbywinkels, Hema, Action en. Knutselen : Beeldjes maken. Van een simpele WC rol maak je met behulp van lijm en verf een leuke kerstster. Lees op de site van Peet made it hoe je dat doet.


Cadeau maken met DIY hart van Action, mijn ideetjes:. Ik ben heel benieuwd hoe jij dit hart zou versieren! Bekijk meer ideeën over Toiletpapier rol ambachten, Toiletrolknutsels en Uil knutsels.


Papier mache hoe te maken. Voor de leukste, vaak simpel te maken DIY, knutsel ideeën. Diverse knutselwerk ideetjes voor kleine en grote creatievelingen. Dat is een kunst en vak op zich. En ze zijn ook heel makkelijk te maken.


Armbandjes maken , leer hier hoe je dat doet. Maak je eigen armbanden of geef ze kado aan je vriendinnen. Je eigen zonnestelsel maken is. Wij laten stap voor stap zien (met foto's) hoe je een mooie bloem maakt voor bijv. Kijk hier voor leuke ideetjes.


Ik heb namelijk van verschillende kanten vragen gekregen over hoe je een goochelhoed kan maken. Leuke knuffelbeesten maken kun je ook met twee. In dit filmpje leer je hoe je zelf een regenmeter kunt maken , zodat je kunt meten hoeveel regen er is gevallen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts