donderdag 28 september 2017

Awel chat

Awel chat

Ervaar hoe Leuk Online Chatten kan zijn, Schrijf je Vandaag nog in! Klik hier om tijdens de openingsuren naar de chat te gaan Hoe werkt het? Elk gesprek is anoniem en gratis. Een thuis voor al onze vrijwilligers.


Samen luisteren we naar kinderen en jongeren! Opgelet: het secretariaat in Brussel is enkel bedoeld voor professionele contacten en samenwerkingen,. Snel, leuk en betrouwbaar.


Je belt of chat met een getrainde vrijwilliger. Je kunt met ons bellen en chatten zonder dat je je naam vertelt. Wat we doen, hoe we zorg dragen voor anonimiteit, hoe je kan helpen, en nog veel meer. De persoon met wie je chat , wil even naast jou staan, je helpen de zaken op rij te krijgen.


Welkom bij ChatBelgië Where friends meet! Skip navigation Sign in. Word een luisterend oor, aan de. Een chat laat geen sporen achter op je PC. Tele-Onthaal vraagt niet naar je naam of adres.


Je kan het CAW gratis bereiken tijdens de kantooruren op het algemeen nummer. Lees meer info over hoe het in zijn werk gaat. Dat is goed nieuws, want het bete. Dat 1werkt met telefonische diensten, maar ook met chat , met vrijwilligers en met psychologen. Awel , Brussels, Belgium.


Awel chat

Maar vooral de 24-uurs beschikbaarheid vind ik super goed. Bij de chat van de Zelfmoordlijn focussen we voornamelijk op de zelfdodingsgedachten die je ervaart. Mail Chat Bel Kom langs. Stuur een mail met je vraag wanneer het jou uitkomt. Een hulpverlener zal je vraag beantwoorden binnen de werkdagen.


Het kan zijn dat je even in de wachtrij terecht komt. Gratis en anoniem op 102. Ga via de chat op zoek naar nieuwe vriendschappen en leer online een heleboel nieuwe mensen kennen. Je vriendenkring uitbreiden en vriendschappen uitbouwen kan je via. Waarom is bazoocam veel beter dan elke andere chatroom?


Deze website is bazoocam. Missie: alle kinderen en jongeren. Dan kun je met een vrijwilliger chatten. Je chat vertrouwelijk met ons. De chatknop verschijnt bovenaan van zodra de chat open is.


Als je daarop klikt, kan je voor je begint te chatten, eerst wat informatie over jezelf geven. Dat doen ze omdat kinderen vandaag vaak liever mailen dan bellen. Het telefoonnummer 1blijft nog. Kinder- en Jongerentelefoon, via chat of e-mail, op het forum of per telefoon. WATCH Nederland houdt zich bezig met de strijd tegen loverboys.


We willen de vraag naar seks met kinderen stoppen en de personen die minderjarigen seksueel uitbuiten. Bel 1of chat elke avond en woensdagnamiddag vanaf uur. Dagelijks bieden heel wat vrijwilligers een luisterend oor of een vlotte pen om vragen te beantwoorden, kinderen.


Luisteren naar kinderen en jongeren?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts