donderdag 21 januari 2016

Sensoor chat

Zoek naar ik zoek hulp op de nieuwe KensaQ. Op zoek naar contactgegevens? Vind ze gemakkelijk en snel via Telefoonboek. Waarover mag ik chatten ? Ook wanneer je niet goed weet waarom je je.

Bij de Luisterlijn kun je dag en nacht bellen voor een anoniem en vertrouwelijk gesprek. Je kunt ook chatten of mailen. Onze telefonische luisterlijn is uur per dag bereikbaar:. Met dank aan ruim 9vrijwilligers in het hele land. Je verhaal wordt aandachtig gelezen.


Chatten is een fijne manier om je hart te luchten. We leven en denken met je mee. Dat gebeurt via telefoon, chat en e-mail.

Sensoor chat

Een getrainde vrijwilliger gaat met de beller in gesprek over zijn zorgen,. Vind telefoonnummers, adressen en postcodes van duizenden bedrijven en personen. Met name jonge vrouwen wilden hier anoniem over praten. Met Serviant Live Chat bent u verzekerd van veilige, optimale online bereikbaarheid. Ideaal inzetbaar voor bijvoorbeeld de servicedesk van uw zorgorganisatie, of voor.


Voorheen was het dan mogelijk om anoniem te chatten op de website ‘Het Luisterend Oog’ (Humanitas Chat ). Je belt of chat met een getrainde vrijwilliger. Onze chatroom is open van maandag tot en met vrijdag van 13u tot 19u. De medewerkers van het JAC chatten maar met één oproeper tegelijk. Aandacht is onmisbaar in de samenleving en is bovendien. De Luisterlijn is de grootste aanbieder van emotionele hulp op afstand in Nederland.


Dat 1werkt met telefonische diensten, maar ook met chat , met vrijwilligers en met psychologen. Maar vooral de 24-uurs beschikbaarheid vind ik super goed. Chat met Fier is bedoeld voor iedereen die nare ervaringen heeft gehad.


Praat er online over met onze hulpverleners via de chat. Hier kun je (anoniem) je verhaal kwijt.

Veilige en gratis Nederlandse chatbox zonder registratie, kom chatten op de chat ! Per telefoon, per mail en dagdelen ook per chat. Als u belt, chat of mailt krijgt u contact met iemand die echt naar je luistert, met u meedenkt. Heeft u behoefte aan een luisterend oor? Wilt u anoniem met iemand ergens over praten?


Wij zijn elke dag tussen 10. Sensoor is uur per dag,. Elke maand de leukste feitjes en artikelen in je mailbox? Gratis anoniem chatten bij psychische problemen.


Gratis juridisch advies krijgt u online via chat en Whatsapp chatten. Wij beantwoorden jouw vragen graag zo snel mogelijk. Stel je vraag direct via chat of stuur ons een mail. De naam van de organisatie werd.


Sensoor chat

Dit alles gebeurt anoniem. Ruim 9vrijwilligers, getraind en. Heb je je een afspraak voor een chatgesprek met een psycholoog? Klik dan op de onderstaande button. Als de chat op gesloten staat en de button rood is, dan is je.


De Landelijke Luisterlijn, voor anonieme hulp op afstand via telefoon of chat. Voor iedereen met somberhei relatieproblemen, eenzaamheid. Info over sensoor vrijwilliger.


Resultaten van zoekmachines!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts