vrijdag 29 januari 2016

Awel chat forum

Awel chat forum

Ervaar hoe Leuk Online Chatten kan zijn, Schrijf je Vandaag nog in! Op zoek naar contactgegevens? Vind ze gemakkelijk en snel via Telefoonboek. J- Awel bewaakt het forum.


Zo nu en dan laten ook zij een reactie achter.

Awel luistert naar kinderen en jongeren. Bel, mail of chat met Awel. Elk gesprek is anoniem en gratis. Je belt of chat met een getrainde vrijwilliger.


Je kunt met ons bellen en chatten zonder dat je je naam vertelt. Awel is bereikbaar via chat , e-mail, telefoon en een forum. Kinderen en jongeren kunnen ook gebruik maken van een online forum ,.

Awel Teamsite Welkom op de Awel Teamsite. Een thuis voor al onze vrijwilligers. Samen luisteren we naar kinderen en jongeren! Zoeken De Kindertelefoon. Luisteren naar kinderen en jongeren?


Dagelijks bieden heel wat vrijwilligers een luisterend oor of een vlotte pen om vragen te beantwoorden, kinderen. Jongeren kunnen Awel bereiken op manieren. Ze kunnen telefoneren, mailen en chatten , en ook berichten posten op een forum.


Tot nu toe kregen ze altijd antwoord van. Bezoek het forum van Awel. Af en toe bel ik naar Awel omdat ik weet dat mijn verhaal daar in goede handen is. Awel , Brussels Hoofdstedelijk Gewest.


Waarover mag ik chatten ? Ook wanneer je niet goed weet waarom je je. Neem dan eens een kijkje op het forum van de. Op woensdag en zondag is chatten mogelijk vanaf.

Dat is goed nieuws, want het bete. Hoe ons bereiken via chat. Elke maandag- en woensdagavond tussen 18u en 22u. Via telefoon, e-mail en forum. Missie: alle kinderen en jongeren.


Vorig jaar had Awel in totaal 33. De onderwerpen gaan van de relatie. ONZE MISSIE Alle kinderen en jongeren kunnen ons anoniem contacteren over alles wat hen bezighoudt.


We zijn er voor hen door te luisteren, mee te voelen en. Ook is er een forum aanwezig waarin je ervaringen kan uitwisselen. Elk contact via mail, chat , forum. Hier kun je praten over van alles en nog wat.


Speciale actie Koop Awel voor één dag! Een warme mail, een goed telefoongesprek, een meevoelend forumbericht, een openhartige chat. If this profile contains offensive. Je kan ook altijd een mail sturen of een bezoek brengen aan het forum ,. Geen nieuwe naam zonder vernieuwde website: awel.


Deze moet het voor kinderen en. Awel (de vroegere Kinder- en Jeugdtelefoon) beantwoordt jaarlijks meer dan 25.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts